Augliai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Sveiki, turiu banguotaji papuginuka, jam apie 4 metai amziaus, susirgo jis kazkuo visiskai neaiskiu
aplink akytes iskrito plunksneles, po viena akimi susidare didziulis guzas, rusvas, jam jis matomai niezti, nes jis ji daznai trina i viska Kartais tas guzas apmazeja, kartais padideja, taciau nedingsta maneme galbut vitaminu truksta, tai visokiausiu papildu pirkome, skanestu, valgo jis normaliai, viskas normalu isskyrus tuos isorinius pozymius, atrodo jis baisiai, istiesu baisiai.Pas veterinarus kreiptis galimybes nera, nezinau kas jam, o gaila ziureti.Neatrodo,kad jam skaudetu,taciau gaila ziureti i ta paukstuka
Pusle istiesu didele, ir aplink abi akis nera plunksnu jau senai
Per ta guza desines akytes jau beveik nesimato :x I
aplink akytes iskrito plunksneles, po viena akimi susidare didziulis guzas, rusvas, jam jis matomai niezti, nes jis ji daznai trina i viska Kartais tas guzas apmazeja, kartais padideja, taciau nedingsta maneme galbut vitaminu truksta, tai visokiausiu papildu pirkome, skanestu, valgo jis normaliai, viskas normalu isskyrus tuos isorinius pozymius, atrodo jis baisiai, istiesu baisiai.Pas veterinarus kreiptis galimybes nera, nezinau kas jam, o gaila ziureti.Neatrodo,kad jam skaudetu,taciau gaila ziureti i ta paukstuka
Pusle istiesu didele, ir aplink abi akis nera plunksnu jau senai
Per ta guza desines akytes jau beveik nesimato :x I
- Shalnele
- Augintiniai:
O toje pūslėje kaip atrodo viduje skystis ar kieta masė ar ...?
Jei skystis, tai kogero akių-sinusų infekcija bus kokianors, o jei masė, tai turbūt auglys koks nors, cista. Ar greitai tas guzas susidarė?
Jei skystis, tai kogero akių-sinusų infekcija bus kokianors, o jei masė, tai turbūt auglys koks nors, cista. Ar greitai tas guzas susidarė?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Man atrodo,kad skystis, neciupinejau, bet kai trina ta puslele tai juda ji viduje ir susidare palaipsniui, jis vis mazejo didejo, buvo laikas kai beveik pranyko, bet plunskneliu vistiek nebuvo, tas paaakys pabrinkes vistiek buvo toks issiputes, o dabar tai va toks visai didziulis burbulas
kazi ar galiu jam kazkaip padeti ?
kazi ar galiu jam kazkaip padeti ?
- Shalnele
- Augintiniai:
Turit suprasti,kad mes čia ne veterinarai, tad nebūtinai taip ir yra, tačiau jei tai sinusitas ir pan. galima praplauti per nosį.
Galima bandyti duoti antibiotikų.
Jeigu tai auglys ar cista, reikalinga operacija, nemanau, kad tai įmanoma ir galima tokiu atveju kuo nors padėti, tačiau tai, kad jau išanksto paplikę apie akis buvo labiausiai panašu bent man, kad kažkokia infekcija. Aš tai bandyčiau antibiotikus ir praplovimą.
Galima bandyti duoti antibiotikų.
Jeigu tai auglys ar cista, reikalinga operacija, nemanau, kad tai įmanoma ir galima tokiu atveju kuo nors padėti, tačiau tai, kad jau išanksto paplikę apie akis buvo labiausiai panašu bent man, kad kažkokia infekcija. Aš tai bandyčiau antibiotikus ir praplovimą.
-
- Augintiniai:
o man cia panasiau i konjuktyvita.Mano Gokuciui irgi panasiai buvo, tik spejau laiku susigriebti.Palyginimui galit zvilgtert viewtopic.php?f=16&t=545&start=40 .Irgi pasidare puslyte ir pradejo aplink akyte plikti.As tepiau tetraciklino tepaliuku akytems.Juo galima tepti nesibaiminant,kad papuls ir i pacia akyte. Palyginkit ir nuspreskit.
-
Gintare - Pranešimai: 1044
- Augintiniai:
nemanau, kad čia konjuktyvitas.
o reikalas stipriai užleistas. imuninė sistema turbūt visiškai nusilpus, o netinkami antibiotikai dar viską labiau pablogintų. kaip Papooga rašė, praplovimą aš irgi rekomenduočiau
o reikalas stipriai užleistas. imuninė sistema turbūt visiškai nusilpus, o netinkami antibiotikai dar viską labiau pablogintų. kaip Papooga rašė, praplovimą aš irgi rekomenduočiau
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ten po akimis kur patinimai kaip tik eina sinusai, pas paukščius, skirtingai nei pas žinduolius jie neuždengti kaulais, todėl iškar ir matosi ant veido visas "grožis", tai didelė tikimybė, kad čia infekcija, didelė tikimybė gram neigiamų bakterijų, be antibiotikų neįsivaizduoju, kad galima būtų išsikapanoti.
-
- Augintiniai:
, kas skaito angliškai, panašus vaizdas, bet pagal mane čia kitaip - priežastis kažkur ne ten papuolus sėkla kiek supratau:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 65 svečių