Pirmoji pagalba skubiais atvejais
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Sveiki,turiu bėda.Radau savo kieme balandį.jis gali būti,kad atsitrenkė ir nukrito arba katinas pagavo.jis truputį su krauju.įdėjau i narvelį.Pridėjau grūdų ir vandenėlio.Gal galite patarti ka aš dar galėčiau padėti jam ?
- birds
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Pas jį kraujavo prie pilvuko,bet lyg jau nekraujuoje.Aš jį laikau narve,ir ne namuose ,nes pas mane kačių yra.
Kai nuėjau apžiūrėti jis buvo prišišikes ir nepajudėjas iš tos vietos.
Kai nuėjau apžiūrėti jis buvo prišišikes ir nepajudėjas iš tos vietos.
- birds
- Augintiniai:
- birds
- Augintiniai:
gede, klinikoje sparną sutvarkė taip, kad skraidyti paukštis galėtų. O atviro lūžio žaizda užgyti gali, tik paukštis neskraidys. Bet išgyvens. Aš rašiau tik apie išgyvenimą, o ne apie visišką atsistatymą.
Kad nepajudėjęs iš vietos per naktį, tai nelabai gerai. Reiškia, nelesė ir negėrė. Nusilps taip.
Kad nepajudėjęs iš vietos per naktį, tai nelabai gerai. Reiškia, nelesė ir negėrė. Nusilps taip.
-
- Augintiniai:
Vis dėl to jau po žeme balandukas. Ryte dar gyvas buvo bet kai grįžau , Radau sustingusį.
Užkasiau varkšiuką .
Užkasiau varkšiuką .
- birds
- Augintiniai:
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 19 svečių