Papūgų snapo ir plunksnų liga (angl. trumpinys - PBFD)
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Vaje, kaip gaila . Vyliausi, kad gaus šansą.... Toks gražus paukštis, ir taip staiga liga jį suvalgė.... Užuojauta...
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
vaje,kaip gaila,uzjauciam labai labai!!!oi,negaliu skaityti to dienorascio,kaip viskas ejo tik blogiau...asaros bega kaip vaikui...labai uzjauciu,stiprybes!
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Jau paėmė mėginį, dabar beliko tik išsiųsti... Veterinaras mano, kad jie neserga ir nesuprato kam man to tyrimo išvis reikėjo, bet sako jai nori gali padaryt, tada jau tikrai žinosi serga ar ne... Bet garantavo, kad čia kažkas kita yra...
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ėmė iš patino, o įsitikinęs išto, kad jau tokį nuplikimą yra matęs, poto kai augintinį apžiūrėjo... Ten išvardijo dar nuo ko nuplikt galėjo, ir jam mano paukščio oda nepatiko... Žodžiu, nusiųsiu mėginius, gausiu atsakymą ir man bus aišku serga ar ne.
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Gaila maniškio, dabar tiek streso patyrė, tupi kampe, išvis žmonių prie savęs neprisileidžia... Tik jį Bethoveno muzika nuramina kažkodėl, kai tik įjungi tai ramus pasidaro, nesiblaško, ir miegas jį ima... Keista kažkaip...
Dabar miega, žiūrėsim kaip ryt jausis...
Dabar miega, žiūrėsim kaip ryt jausis...
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 64 svečių