Snapas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Mano kakariki patinas sedėjo parduotuvėje beveik metus, stebėjau jį dažnai, parduotuvėje gaudavo tik sausiaką.
Kai pirkau, snapas buvo peraugęs žiauriai. Namuose apart sausiako gaudavo daiginukus, po mėnesio snapas tapo panašus į žeberklo antgalį, po to tas nereikalingas galiukas nulūžo.
Mano mintys tokios: daiginukuose yra nelukštenti grikiai ir ryžiai su aštriomis briaunomis, kai lukštena, tai ir snapą šlifuoja.
lady_nimfa esi vilnietė, zoospektre gali daiginukų nusipirkt, ir tegul pats snapą šlifuoja, o pas veterinarą, tai paskutinis varijantas, jei kiti metodai nepadės.
edit
Sorry čia tekstas ne lady_nimfa , o runika,
Kai pirkau, snapas buvo peraugęs žiauriai. Namuose apart sausiako gaudavo daiginukus, po mėnesio snapas tapo panašus į žeberklo antgalį, po to tas nereikalingas galiukas nulūžo.
Mano mintys tokios: daiginukuose yra nelukštenti grikiai ir ryžiai su aštriomis briaunomis, kai lukštena, tai ir snapą šlifuoja.
lady_nimfa esi vilnietė, zoospektre gali daiginukų nusipirkt, ir tegul pats snapą šlifuoja, o pas veterinarą, tai paskutinis varijantas, jei kiti metodai nepadės.
edit
Sorry čia tekstas ne lady_nimfa , o runika,
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- DSCF1456 (Small).JPG (25.92 KiB) Peržiūrėta 1648 kartus(ų)
-
- truputi tamsesne nuotrauka padariau geriau matosi nes blizgejo snapas
- DSCF1445 (Small).JPG (23.15 KiB) Peržiūrėta 1637 kartus(ų)
-
- sita taipat tamsesne padariau
- DSCF1455 (Small).JPG (17.42 KiB) Peržiūrėta 1636 kartus(ų)
Paskutinį kartą redagavo Vitalik 2009.11.25 23:19. Iš viso redaguota 2 kartus.
- Vitalik
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių