Užstrigęs kiaušinis
![old :old:](http://www.paukstis.lt/forumas/images/smilies/old.gif)
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Man panašu, kad kiaušinis užstrigo. Ir paukščio būklė jau nekokia. Delsti jokiu būdu negalima, greičiau skaityk čia viewtopic.php?f=16&t=663 (dar viršuje yra nuoroda į temą "pirmoji pagalba skubiais atvejais") ir imkis priemonių, jeigu ryto sulauks, nepadėjus kiaušinio, tai kuo skubiau vežk pas veterinarą ![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
![yes4 :yes4:](./images/smilies/yes4.gif)
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
šįkart aš pasimetusi,nesuprantu kas mano Korai ,tupi ant narvo dugno užpakalis toks išsipūtęs galvoju gal jai kiaušinis koks užstrigęs,nors nemačiau,kad poruotusi jie ar dar ką panašaus,bet nežinau kam primest tiek padidėjusi užpakaliuką,nei išmatu aplink yra nei ką,bet matosi paukštis apsnūdęs vangus,o palietus jaučiasi lyg kas ten būtų ![scare2 :scare2:](./images/smilies/scare2.gif)
![scare2 :scare2:](./images/smilies/scare2.gif)
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Reikia labai stebėti ar tas kiaušinis tikrai užstrigęs. Kartais pasitaiko, kad patelės prieš padėdamos kiaušinį būna liūdnos, tupi pasipūtę. Aiškiai negerai jaučiasi. Bet vos tik padeda tą kiaušinuką, visos "ligos" praeina. Sekantį jau, žiūrėk, padeda normaliai.
- Plunksna
- Augintiniai:
tikiuosi nieko rimto jai(bet tas vaizdas,kai snapuku i grotas isirėmusi ir paišiaušusi,labai mieguista
) ,patepiau truputi aliejuku ,gal visai bus ne tas na bent tikiuosi,kad viskas bus gerai
![girl_cray2 :girl_cray2:](./images/smilies/girl_cray2.gif)
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Na jau susitvarkiau,teko pačiai padėt,vos aš nenumiriau kartu,tiek baimės buvo.kadangi niekas negerėjo o tik blogiau buvo,gulėjo ant narvo dugno,vos reaguodama ji man,širdis vos nesustojo man.radau youtube filmuka kaip pabandyt padėt jai,
eikit sau daug baisiau taip pačiai daryt buvo
![8| 8|](./images/smilies/wacko2.gif)
![8| 8|](./images/smilies/wacko2.gif)
![kap :kap:](./images/smilies/kap.gif)
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Išties,ir žiūrėt ne kas,o jau daryt kai reikia,bet kai matai ta mažuti paukšteli taip kankinantis .....
Tikiuosi bus viskas gerai ir kad nepakenkiau jai aš,Kora jau vaikštineja po narveli.
![girl_cray2 :girl_cray2:](./images/smilies/girl_cray2.gif)
Tikiuosi bus viskas gerai ir kad nepakenkiau jai aš,Kora jau vaikštineja po narveli.
-
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių