Plunksnų kritimas ir pleiskanojimas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- cipass
- Augintiniai:
Gal per sausas oras?Pabandyk,kad visad butu indelis su svariu vandeniu,gal pats uzsinores issimaudyti,bet nebutinai tai bus kita diena,gali ir ne viena savaite praeiti,kol isidrasins.O ir maudosi jie ne kasdien.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
- cipass
- Augintiniai:
gal į tinkamą temą parašiau. Mano mama nupirko vitaminų plunksnoms Vitakraft Mauserhilfe. ji nepastebėjo, kad jie skirti vidutinėms ir didžiosioms papūgoms. Tai mano klausimas ar galėtų banguotukai tokius vitaminus "vartoti", ir ar šitie vitaminai bent kiek naudingi?
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
pas mane tu visokiu seklyčių nelabai lesa kai kartu su lesalu būna įdėta, tai gal galima į atskirą lesyklėlę nieko kito nedadėjus?
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Papurkšti tinka, bet tik jeigu nepanikuoja, nesigąsdina paukštis, per prievartą nereikia jam baimės varyti. O naktį tikrai ramiai miega? Pagal išmatas galima pamatyti ar vienoje vietoje krūvelė ar keliose, iš vakaro balto popieriaus patiesk
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
nu baidosi jis to purkstuvo. Nakri ramiai miega. O dovaneles tai toje pacioje vietoje nes jis ten dazniausiai tupi
- cipass
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių