Snapas
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Sveiki.
Šendiena sugalvojau paleisti savo papūgas (nimfas) pasiskraidyti. Viena papūga skraidanti nukrito nuėjau pakelti jos. Paleidės ję vėl skraidyti pamačiau kad mano rankos kruvinos, na nedaug išpradžių pagalvojau kad gal man kur nors bėga kraujas.... Bet pasirodo kad iš vienos papūgos- snapo. Apžiurėjau ir pamačiau nulūžusį galiuką jis labai mažytis tai gal patartumete ką daryti. Šiuo metu kraujas nebėga. :| Iš anksto dekoju.
Šendiena sugalvojau paleisti savo papūgas (nimfas) pasiskraidyti. Viena papūga skraidanti nukrito nuėjau pakelti jos. Paleidės ję vėl skraidyti pamačiau kad mano rankos kruvinos, na nedaug išpradžių pagalvojau kad gal man kur nors bėga kraujas.... Bet pasirodo kad iš vienos papūgos- snapo. Apžiurėjau ir pamačiau nulūžusį galiuką jis labai mažytis tai gal patartumete ką daryti. Šiuo metu kraujas nebėga. :| Iš anksto dekoju.
- Augustas
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
- Augustas
- Augintiniai:
Jeigu tik nedidelis galiukas nulūžo ir kraujas nebebėga, tai nieko ir nedaryk. Šiaip galima būtų patepti kuo nors dezinfekuojančiu tą lūžio vietą.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Augustas
- Augintiniai:
Padėkit,nežinau ką ir daryti..mano banguotukui snapas labai auga,jis jo nenutrina,nors turi pilna visokiu tam skirtų akmenukų..tai jis jau toks jausmas,kad įaugs i kakliuką jam
- shliuz
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- shliuz
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių