Vitaminai, mineralai, žvyras, kriauklės ir t.t
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
jei baisiai nori kapstyt, galima parsisiųst versele laga durpes, jos skirtos kapstymui, palesiojimui
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
as ne apie durpes, bet apie SHELL SAND (Versele-Laga) rapuortuoju, buna pas mus pirkti ir kainuoja nebrangiai:
- Prikabinti failai
-
- versele-laga-prestige-shell-sand-kristal-piasek-dla-ptakow[1].jpg (14.01 KiB) Peržiūrėta 2605 kartus(ų)
- efi
- Augintiniai:
Gal kas bandėt šiuos vitaminus mažosioms papūgoms?
http://www.leif2.com/show_img.php?id=1050&type=Animal%20Food
Jei bandėt,ar ir pas jus taaaip smirdėjo?
Aš tikiuos, kad manieji iki pavasario vasaros apsipras su šv. daržovėm ir vaisiais, o kol jų minimaliai skanių yra žiemos laikotarpiu, galvoju duosiu vit.taip papildomai.
labai mažas pasirinkimas buvo,kur buvau, o kitur nėra kada nuvykti, tai ėmiau šiuos, bet mane tai kvapas erzina... nesuprantu ar čia toks ir turi būt ar kas jiem negerai ar ką nu galiojimas iki 2013 sausio, nu tai nepasibaigęs, bet kai prasukau tai vos ne fe kaip smirda. ir dabar prie narvo priėjus jaučiu tą kvapą. nu bet jos lesė matyt nesmirda jom.
ir dar, manosios dar neatrado kreidelės... tai skaičiau, kad patarkuot ją galima. bet būtinai ant šlapio maisto? jei ant sauso patarkuočiau, gal kas pakiūtų į burną.. nes kitaip tai vėl neles..
http://www.leif2.com/show_img.php?id=1050&type=Animal%20Food
Jei bandėt,ar ir pas jus taaaip smirdėjo?
Aš tikiuos, kad manieji iki pavasario vasaros apsipras su šv. daržovėm ir vaisiais, o kol jų minimaliai skanių yra žiemos laikotarpiu, galvoju duosiu vit.taip papildomai.
labai mažas pasirinkimas buvo,kur buvau, o kitur nėra kada nuvykti, tai ėmiau šiuos, bet mane tai kvapas erzina... nesuprantu ar čia toks ir turi būt ar kas jiem negerai ar ką nu galiojimas iki 2013 sausio, nu tai nepasibaigęs, bet kai prasukau tai vos ne fe kaip smirda. ir dabar prie narvo priėjus jaučiu tą kvapą. nu bet jos lesė matyt nesmirda jom.
ir dar, manosios dar neatrado kreidelės... tai skaičiau, kad patarkuot ją galima. bet būtinai ant šlapio maisto? jei ant sauso patarkuočiau, gal kas pakiūtų į burną.. nes kitaip tai vėl neles..
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 57 svečių