Vitaminai, mineralai, žvyras, kriauklės ir t.t
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
įdėjau to Bird Doctor į lesalą - banguotukės nesusižavėjo ir iš pradžių net atsitraukė. Bet paskui sugrįžo - alkis visgi geriausias padažas
Beje, vetas patvirtino mano įtarimą, kad mano papūgos nepakankamai vitamino A gauna, taip kad labai laiku aš tuos aliejinius vitaminus nupirkau, nes su vandeniu ne ką jos vitaminų gauna, tiek mažai gerdamos. Nimfos tai ir gerai daugiau, ir varškes us kiaušiniu palesa, o mažiai tai išrankūs maistui labai.
Beje, vetas patvirtino mano įtarimą, kad mano papūgos nepakankamai vitamino A gauna, taip kad labai laiku aš tuos aliejinius vitaminus nupirkau, nes su vandeniu ne ką jos vitaminų gauna, tiek mažai gerdamos. Nimfos tai ir gerai daugiau, ir varškes us kiaušiniu palesa, o mažiai tai išrankūs maistui labai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Aš tai tais vitaminizuotais pašarais dėl vitaminų nepasitikiu ir vistiek saviškėm perku vitaminų papildomai. Nes į pašarus vitaminai dažniausiai dedami granulėmis, o pas mane nei viena papūga tų granulių nelesa.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Per kelis kartus Bingo nukabino nuo grotų sepiją ir taip dorojo, nors anksčiau (kai kabėjo ant grotų) nelesdavo...
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai: