Erkutės
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Ar jau man reiktų vėl sunerimt dėl vaikinuko snapo?
tada kai buvo tos dėmės, ir kur nulūžęs galiukas buvo, viskas praėjo, dabar kelinta diena žiūriu žiūriu tos baltos dėmelės tokios man įtartinos, ar čia gali būt erkutės?
tada tepiau su vazelinu, o paskiau su šaltalankio aliejumi, kai ir snapiukas pasitaisė, nebebuvo toks šerpetotas.
nuo to laiko naujų šakų jokių iš lauko nenešiau, viskas, kas buvo viduj, tik pakeisdavau karts nuo karto lakteles. šakos buvo gerai nušveistos vonioj po dušu, ir kelis kart perlietos verdančiu vandeniu. tai jei čia erkutės, iš kur jos dabar galėjo atsirast
ir šiaip, aš jo niekada nemačiau griaužiant jokios šakutės :( patelė varo pastoviai, kaip bebras, o jis nieko (tai ir tas snapas nenusidilina greit :( nu nei ką daryt. pridėjau visokių. ką mačiau griaužė kelis kart, tai mineralinį akmenį. ir viskas :( )
tada kai buvo tos dėmės, ir kur nulūžęs galiukas buvo, viskas praėjo, dabar kelinta diena žiūriu žiūriu tos baltos dėmelės tokios man įtartinos, ar čia gali būt erkutės?
tada tepiau su vazelinu, o paskiau su šaltalankio aliejumi, kai ir snapiukas pasitaisė, nebebuvo toks šerpetotas.
nuo to laiko naujų šakų jokių iš lauko nenešiau, viskas, kas buvo viduj, tik pakeisdavau karts nuo karto lakteles. šakos buvo gerai nušveistos vonioj po dušu, ir kelis kart perlietos verdančiu vandeniu. tai jei čia erkutės, iš kur jos dabar galėjo atsirast
ir šiaip, aš jo niekada nemačiau griaužiant jokios šakutės :( patelė varo pastoviai, kaip bebras, o jis nieko (tai ir tas snapas nenusidilina greit :( nu nei ką daryt. pridėjau visokių. ką mačiau griaužė kelis kart, tai mineralinį akmenį. ir viskas :( )
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Mano papūgai tai pakartotinai atsirado tada, nes tikriausiai ne iki galo išnaikinau, pvz. galėjo likt kiaušinukų kur nors, gal ir pačioje vaškinėje, nžn, nors gydžiau savaitę. Bet ne taip atrodė Kikutės vaškinė- daugiau nuo kraštų kaupėsi tokios kaip baltos apnašos, lyg sukirmiję būtų
- daiva3
- Augintiniai:
nu vat aš kai pažiūriu kitas foto, tai ir man ne taip atrodo lyg ir tos erkutės, nėra tokių kaip ant viršaus "sukirmyjusių" kaip sakai.
ir taip ir taip žiūriu.
daugiau jokių kitokių požymių nepastebėjau..
sakau gal čia daugiau kokių vitaminų trūkumas ar ką
ir taip ir taip žiūriu.
daugiau jokių kitokių požymių nepastebėjau..
sakau gal čia daugiau kokių vitaminų trūkumas ar ką
-
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū, munex, nuraminai, nesuksiu galvos per daug, bet stebėsiu.
kartais pavyksta paimt vakare į rankas tai patepsiu karts nuo karto..
kartais pavyksta paimt vakare į rankas tai patepsiu karts nuo karto..
-
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai: