Erkutės
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Gal žino kas ar galima snapo erkutes gydyti atskiedus Neostamosan? Esu girdėjus kažkur, kad veikia veiksmingiau nei vazelinas, bet noriu užsitikrint..
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Geros dienos! Draugas davė man Banguotos papūgėlės su Psorous erkės (Knemidocoptosis), padėti, kaip išgydyti ją? Ir kur galima nusipirkti vaistą gydymui?
P.s Narvas ir stulpai, pasikeitė. Kad Psorous erkės nera perkeltas ant their.
P.s Narvas ir stulpai, pasikeitė. Kad Psorous erkės nera perkeltas ant their.
-
lizzi - Pranešimai: 48
- Augintiniai:
Nieko baisaus tos erkutės, lengvai išgydomos skystu vazelinu (ar ivermektino lašiuku, užlašintu ant paukščio sprando). Visą reikalingą informaciją rasi šioje temoje viewtopic.php?f=16&t=356
Tiesa, jeigu daugiau paukščių turi, tai ir tiems profilaktiškai patepk ar užlašink.
Tiesa, jeigu daugiau paukščių turi, tai ir tiems profilaktiškai patepk ar užlašink.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Kas su mano Arbuzu ? kojytes taipogi daznai kandzioja ir grauzia ypac toj vietoi prie naguciu ir siaip kojytes irgi su apnasom? ka daryt ? ir kas jam yra ?
- Margarita
Erkutės. Reikia gydyti. Tepti skystu vazelinu ir snapą, ir kojas kokią savaitę. Viską išdezinfekuoti,. Kitiems paukščiams profilaktiškai irgi reikia patepti. Daugiau informacijos šioje temoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 12 svečių