Šaltis ir jo poveikis
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Seip galima ir letenas paciupineti, jei siltos vadinasi nesala pauksciai.
As kazkaip pernai jau saltuoju sezonu ismaudziau amazones (nors maudesi labai smagiai), bet kambaryje buvo vesu, niu ir jos nelabai dziuvo, tai zinok gerai matosi, kad papugoms salta, jos iskart pradeda drebeti ir kojos pasidaro ledines. Teko dziovinti su fenu, kad greiciau susiltu, daugiau, taip nebedarau, nors kartais vis tiek nori maudytis, tai bent palieku ta reikala savaitgaliui, kada kurenama praktiskai visa diena.
As kazkaip pernai jau saltuoju sezonu ismaudziau amazones (nors maudesi labai smagiai), bet kambaryje buvo vesu, niu ir jos nelabai dziuvo, tai zinok gerai matosi, kad papugoms salta, jos iskart pradeda drebeti ir kojos pasidaro ledines. Teko dziovinti su fenu, kad greiciau susiltu, daugiau, taip nebedarau, nors kartais vis tiek nori maudytis, tai bent palieku ta reikala savaitgaliui, kada kurenama praktiskai visa diena.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Sveiki, mano bute 16-17 laipsnių būna, tai mano neišskiriamieji tokie nejudrūs, nelinksmi. Viena narvelio grotelių pusė stovi prie radiatoriaus, tai jos visą dieną vertikaliai ant grotelių tupi
Man jų kažkaip gaila kad tokios nelinksmos. Gal kas žinot kaip joms padėt???
P.S. Ačiū
Man jų kažkaip gaila kad tokios nelinksmos. Gal kas žinot kaip joms padėt???
P.S. Ačiū
-
Džiulieta - Pranešimai: 96
- Augintiniai:
Jos ne ant laktelių, o ant narvo grotelių pasikabinusios tupi? Joms turbūt tikrai šalta. Pastatykite šalia, kokį elektrinį šildytuvą.
- SveikasPaukštis
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Jo ant grotelių, tai dabar toje vietoje įdėjau laktelę, kad bent patogiau būtu.
Elektrinio šildytuvo ar infraraudonųjų spindulių lempos neturių, bet pagalvojau, gal kaip nors su kokiais skudurais jų namelį (tokį kaip graužikų ) apsukti ar dar ką. nežinau
Elektrinio šildytuvo ar infraraudonųjų spindulių lempos neturių, bet pagalvojau, gal kaip nors su kokiais skudurais jų namelį (tokį kaip graužikų ) apsukti ar dar ką. nežinau
-
Džiulieta - Pranešimai: 96
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 69 svečių