Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Poziuris tai jo... Gal tuo norejo pasakyti, jog pagal paukscio kaina- operacija labai brangi... bet vistiek keistai skamba.... Gal ir darytu operacija, bet jie per silpni ir vien po narkozes butu neatlaike, o ka cia kalbeti apie pacia operacija... manau maniskis butu ja atlaikes, nes buvo labai stiprus (na aisko kol liga visai nepakirto...) lyginant su mano Cikule... Keista... mano abu banguotukai kazkuo sirgo- Cikiui auglys (manau tai paveldima- jo broliai/ seses turi labai dideli sansa irgi sirgti....), o Cikutei labai su skraidymu blogai, aplink akutes buvo karpuciu (veterinaras "nulupo"... ) ir t.t....
Vilnieciai- manau, jog banguotukai pardavinejami Kalvariju turguje kazkokios moteriskes (ten pirkau Ciki ir Cika) GALI paveldeti baisia liga ar kaip ta biesa pavadint, AUGLI...
Vilnieciai- manau, jog banguotukai pardavinejami Kalvariju turguje kazkokios moteriskes (ten pirkau Ciki ir Cika) GALI paveldeti baisia liga ar kaip ta biesa pavadint, AUGLI...
-
Melodija - Pranešimai: 765
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mano papugėlė sloguoja ir būna,taip,kad atrodo lyg dustų, ta prasmę vos pakvėpuoja. Po lempa laikau, ramunėlių arbatos taip pat duodu, bet niekaip nepraeina... Nežinau ką daryti? Ir ką reikia daryti ,kad normaliai kvėpuotų?
-
noriunimfos - Pranešimai: 65
Noriunimfos, jei niekaip nepraeina, tai gal tavo papūgėlė serga kokia nors kvėpavimo liga? Čia jau tik vetas galėtų padėt. Gali prireikt antibiotikų ar dar ko. Juk turi nostatyt ir ligą-kas jai yra...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
noriunimfos - Pranešimai: 65
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių