BirdCare produktai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Bendram organizmo stiprinimui geriau vitaminai, tokie kaip Daily Essentials 3, arba jie gamina specialų poduktą Easy Bird Complete , kuriame yra Daily Essentials 3, miltelinis Calcivet, Bioplus probiotikai ir nedidelis kiekis ProBoost Supermax
http://www.birdcareco.com/English/Product_information/All_year_products/All_year_product_list/allyearlist.html
Dabar jau aš savo paukščiams būtent šitą pirkčiau, bet kad ką tik nusipirkau Calcivet ir Daily Essentials 3, tai reikia pirma juos sunaudoti.
http://www.birdcareco.com/English/Product_information/All_year_products/All_year_product_list/allyearlist.html
Dabar jau aš savo paukščiams būtent šitą pirkčiau, bet kad ką tik nusipirkau Calcivet ir Daily Essentials 3, tai reikia pirma juos sunaudoti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Turiu iš Birdcare Colloidal Silver. Galiu pasidalinti, nes didelė pakuotė, 250 ml. Galioja iki 2012-05.
-
DoDo - Pranešimai: 1039
seniai norėjau pirkt tokį, o jį reikia skiest duodant paukščiams, ar tiesiog taip gryną? ir ar galima profilaktiškai, pvz tiesiog viena diena vietoj vandens?
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Rašo, kad įprastam naudojimui - 10 ml litrui vandens, o paukščiui sunkiai susirgus - tiesiai į snapą tris kartus per dieną, lašų skaičius priklauso nuo paukštelio dydžio.
-
DoDo - Pranešimai: 1039
o koks jo grynumas? pačio tirpalo?
ir kiek uz 10ml norit litų?
ir dar, jei mažesni paukščiukai, tai gal ir ta dozė, jei neserga, keičias tada?
ir kiek uz 10ml norit litų?
ir dar, jei mažesni paukščiukai, tai gal ir ta dozė, jei neserga, keičias tada?
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Gal kas Elektrenuose turit Bio plius arba GA,Liver Aid reikia pagabos serganciam banguotukui
Rasykit man i AZ savo telefono numeri.
Rasykit man i AZ savo telefono numeri.
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
Jeigu paukštukai jau atrodo sveikstantys, tai neduok o koloidinio sidabro, duok GA kelias dienas. Jį galima barstyti ant minkšto maisto - vaisių, daržovių, kiaušinmaisčio, kiaušinio, virtų kruopų košių, jeigu tavo paukščiai juos lesa, arba į vandenį. Normos turi būti parašytos ant pakuotės.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki,gal kas turit Vilniuj to GA,labai reikia mano sergančiam mylimiausiam banguotukui labai prašau,padėkit rašykit į AŽ
- Esta
- Augintiniai:
Sveiki gal gali pasakyt kaip is to calinnova uzsisakyti,nes nelabai nusimanau kaip supratau issivertus bandziau uzsisakinet tai kur buvo Billing country yra tik Anglija...Gal kas galit padet?
-
Jaunėlė - Pranešimai: 9
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių