Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
o nežinot, kokių kitų vaistų būtų galima duoti tokiu atveju? Nes ir mums taip gali nutikti, tuo labiau, kad žakis įsigudrino arba nučiupti kokio maisto, arba išsiprašyti (o mes pagailim, ir duodam tai paprasto surio gabaliuką, tai desertinio sūrio gabaliuką, tai želė, nes net dreba paukštis, kai pamato šituos skanėstus), o po ranka neturim tų vaistų kaip Kukushka. Gal yra kokie žmogiški vaistai...
-
Nenuorama - Pranešimai: 635
Nepatarčiau nežinant rizikuoti su žmoniškais vaistais. Nieko neturint po ranka vistiek geriausia aktyvuota anglis. Ji absorbuoja kenksmingas medžiagas.
O nuo erkučių aš irgi skaičiau rusiškam forume kad siūlo frontline. Bet būtinai purškiamą. Pas mus pirkt tikrai mačiau.
O nuo erkučių aš irgi skaičiau rusiškam forume kad siūlo frontline. Bet būtinai purškiamą. Pas mus pirkt tikrai mačiau.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Siaubas kaip ishsigandau kai apie Kuka ishgirdau aš tai Emai irgi pora kart buvau davus varshkes deserto su zele paragaut taip jau ji prashe - sake "noriu" "duok" , tai kaip neduosi bet kai ishgirdau dabar kuom tai gali "atsiraugti" tai tikrai daugiau taip nedarysiu...juolab kad ir vaistuku mes jokiu neturim
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
jogurta bandau duoti, bet mes jo laabai nemegstame nes jis toks shlapias tik paragaunas ir spjaunam visur aplink kratydami galva
tai paskutiniu metu kai bandziau isiulyt-tik jogurta parodai jau krato galva
tai paskutiniu metu kai bandziau isiulyt-tik jogurta parodai jau krato galva
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių