Elektrolitai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
O kiek tos gliukozės duoti?Ar Guardian Angel ? Ir kokios stiprumo lempa turi būti? Aš jos neturiu tai lėksiu pirkti tik nežinau kokią pirkti
-
- Augintiniai:
priklausomai nuo dėžutės, kurioj jį laikysi, kad neperkaistų, 40W tikrai užteks.
gliukozės dėk, kad būtų saldu šiek tiek, gerai būtų ir GA, kažkas iš kauniečių gi turi turėt...
gliukozės dėk, kad būtų saldu šiek tiek, gerai būtų ir GA, kažkas iš kauniečių gi turi turėt...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Elektrolitų reikia ieškoti vet. vaistinėse skirtų mažiems žvėreliams, jei nebus, sportininkų papildų parduotuvėse arba vaistinėse, pvz. Rehydron
Geriausia tokiais atvejais turėti po ranka Poly-aid, bet ir GA gerai jei ką.
Gal Vitalija turi parduotuvėje?
O gliukozė, tai kad ir medaus vandenyje ištirpinto ir pagirdyk būtinai, jei nebelesa ir nebegeria.
Geriausia tokiais atvejais turėti po ranka Poly-aid, bet ir GA gerai jei ką.
Gal Vitalija turi parduotuvėje?
O gliukozė, tai kad ir medaus vandenyje ištirpinto ir pagirdyk būtinai, jei nebelesa ir nebegeria.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Aš graužikams radau, bet pabijojau pirkti . Išsigandau, kad netiks. Reikės tada rytoj nulėkti . Tik nežinosiu kaip dozuoti
Nebėra mano mažiuko
Nebėra mano mažiuko
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Uzjauciu del paukstelio.
Gal ir nevisai tinkama tema, bet Jus man paaiskinkite ka Jus vadinate elektrolitu ir kodel? Nes elektrolitas kuri as zinau tikrai ne i sveikata, bet greiciau trumpas kelias anapilin. Kalbu as apie sieros rugsties ir distiliuoto vandens misini ir tikrai zinau, kad cia elektrolitas
Gal ir nevisai tinkama tema, bet Jus man paaiskinkite ka Jus vadinate elektrolitu ir kodel? Nes elektrolitas kuri as zinau tikrai ne i sveikata, bet greiciau trumpas kelias anapilin. Kalbu as apie sieros rugsties ir distiliuoto vandens misini ir tikrai zinau, kad cia elektrolitas
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Elektrolitai - medžiagos, kurios ištirpintos ar išlydytos praleidžia elektros srovę - pvz. druska. Elektrolitų mišiniai - tai ir rūgščių ir druskų tirpalai ir įvairūs kiti.
Šiuo atveju elektrolitais supaprastintai vadinamos kūno druskos, gal ir daugiau medžiagų, kurios yra gyvybiškai sverbios ir kurios prarandamos su skysčiais - sportuojant, viduriuojant, vemiant, o ir sergant, negeriant. O parduodami elektrolitų mišiniai būna ir su gliukoze ir su kalciu ir dar visiaip kaip ten pagerinti, kad sustiprinti kūną ir jis būtų pajėgus kautis su liga.
Wikipedia rašo, kad pats paprasčiausias elektrolitų mišinys gali būti pasigamintas namuose sumaišius tinkamomis proporcijomis - vandenį, druską, kalio chloridą, sodą, tačiau tai tik iš bėdos, geriau rasti nusipirkti paruoštą.
Na čia gal dar Arven galėtų papildyti ir patikslinti
Šiuo atveju elektrolitais supaprastintai vadinamos kūno druskos, gal ir daugiau medžiagų, kurios yra gyvybiškai sverbios ir kurios prarandamos su skysčiais - sportuojant, viduriuojant, vemiant, o ir sergant, negeriant. O parduodami elektrolitų mišiniai būna ir su gliukoze ir su kalciu ir dar visiaip kaip ten pagerinti, kad sustiprinti kūną ir jis būtų pajėgus kautis su liga.
Wikipedia rašo, kad pats paprasčiausias elektrolitų mišinys gali būti pasigamintas namuose sumaišius tinkamomis proporcijomis - vandenį, druską, kalio chloridą, sodą, tačiau tai tik iš bėdos, geriau rasti nusipirkti paruoštą.
Na čia gal dar Arven galėtų papildyti ir patikslinti
-
- Augintiniai:
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 18 svečių