Papūga kapsto kraiką - ar tai nieko blogo?
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
pas mane yra patinelis nimfiukas bet jau kelis dienas jisai kur kraika jam pilu jisai kampelije valo kad nebutu kraiko o kada as paimu ir isliginu jisai piksta ir vistiek taip daro nesuprantu kodel??? visur skaicau bet neradau nieko apie tai
-
vestinka - Pranešimai: 5
- Augintiniai:
Greiciausiai nieko blogo, matyt pavasaris, hormonai taip veikia. Mano nimfukas, kuris irgi vienas gyvena, periodais tupi narvo dugne po popieriumi, itariu lizda sau taisosi, bandau krapstyti pyksta, kazdziojasi.. Po kiek laiko viskas aprimsta.
Tiesiog reikia paziureti, jei pas jus tas presuotas kraikas, ar negrauzia jo? Nes buna gyvunai privalgo kraiko, po to jis isbrinksta skrandyje ir tai gali net sukelti mirti.
Tiesiog reikia paziureti, jei pas jus tas presuotas kraikas, ar negrauzia jo? Nes buna gyvunai privalgo kraiko, po to jis isbrinksta skrandyje ir tai gali net sukelti mirti.
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
ne kiek ziurejau ne valgo tik meta i sona kad netrugditu dabar aiskiukas teks virui pasakit nes jisai irgy pergyvena aciu uz atsakima reiks jam tada greiciau drauge pirkt
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O mano papūga kraiką graužia.. ar įmanoma kaip nors atpratint? ar geriau tokiu atveju tiesiog patiesti popieriaus?
-
Gabeli - Pranešimai: 9
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Na aš spėju, kad papūga bando rankiotis saulėgražas, kurias ten pameta, nes mat baisi mėgėja pastarųjų, ir napataiko pasiimt bet negi papūgiukai toki kvailiukai, kad nesupranta kas valgoma, o kas jau nebelabai? Man jie toki gudrūs atrodo..
-
Gabeli - Pranešimai: 9
- Augintiniai:
14 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 63 svečių