Paukščių kraujo tyrimai ir ligų analizė
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
2 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveiki, atėjo man 5-tas kursas veterinarijos akademijoj, pradedu rašyti baigiamąjį magistro darbą “Egzotinių ir laukinių paukščių hematologinė analizė, klinikose pasitaikančių atvejų analizė”.
Prašysiu jūsų pagalbos renkant medžiagą. Jei turit patirties kuriuo klausimu, parašykit man arba čia arba el. paštu ieva.plungyte@gmail.com :
•Jeigu esate darę savo paukščiui kraujo tyrimą ir turite išrašą;
•Jeigu paukščiui daryta rentgenorama ir ją turite;
•Jeigu buvote klinikoje dėl tam tikros ligos ir taikė gydymą ir pavyko pasveikti;
•Jeigu buvote klinikoje, taikė gydymą, bet jis nepadėjo.
Būsiu labai labai dėkinga. O kažkas negerai jūsų paukščiui ir reikia pasidaryti kraujo tyrimą, rentgenogramą ar kt., tai atlieku praktiką klinikoje “Pas Folą” Kaune, arba vėlgi pirmiau galim susisiekt per čia arba el. paštu. Ačiū!
Prašysiu jūsų pagalbos renkant medžiagą. Jei turit patirties kuriuo klausimu, parašykit man arba čia arba el. paštu ieva.plungyte@gmail.com :
•Jeigu esate darę savo paukščiui kraujo tyrimą ir turite išrašą;
•Jeigu paukščiui daryta rentgenorama ir ją turite;
•Jeigu buvote klinikoje dėl tam tikros ligos ir taikė gydymą ir pavyko pasveikti;
•Jeigu buvote klinikoje, taikė gydymą, bet jis nepadėjo.
Būsiu labai labai dėkinga. O kažkas negerai jūsų paukščiui ir reikia pasidaryti kraujo tyrimą, rentgenogramą ar kt., tai atlieku praktiką klinikoje “Pas Folą” Kaune, arba vėlgi pirmiau galim susisiekt per čia arba el. paštu. Ačiū!
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Ievam as keliau tyrimus ir ligos aprasyma siame forume, galite rasti mano failus temoje Aspergilioze, jeigu kuo galesiu padeti-klauskite
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
2 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių