Senegalo papūgų lyties nustatymas
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Taigi, skirtinga pauodegio spalva, nustatant lytį, taikoma ne jaunikliams, o subrendusiems senegalams. O jauniklių ir nusubrendusių senegalų pauodegys - žalias.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
DoDo - Pranešimai: 1039
DoDo, Polis laikosi puikiai Paguoda mano ausytems, sneka nemazai, senegalishkai rekia tik krastutiniu atveju, jei jau kazkas netaip ir kazko labai nori
Del pauodegio spalvos,perziurejau dabar foto.Kai jam buvo metai ir 5men.(+-1 men) jau buvo issiseres pauodegys ir is margo patapo visiskai geltonas
Gitules zint.: http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=3 ... c&start=90
DoDo, gal ir klystu, bet man regis pas tave du berniukai
Del pauodegio spalvos,perziurejau dabar foto.Kai jam buvo metai ir 5men.(+-1 men) jau buvo issiseres pauodegys ir is margo patapo visiskai geltonas
Gitules zint.: http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=3 ... c&start=90
DoDo, gal ir klystu, bet man regis pas tave du berniukai
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
Nu, labai labai trokštant galima įsivaizduoti, kad mažylio trikampis ant krūtinės vos vos didesnis... Bet šiaip tai panašus į dičkio...
Hmm... Bėda tada. Nors veisimais ir nesiruošiau užsiimti, ale vistiek smagu būtu, kai kažkaip natūraliai jie ten viens kitam švelnybes rodytų...
Bet mažylis - jau dviejų metukų, man rodos, o dar porą žalių plunksnelių prilaiko pauodegy, reikės jas gal ten priklijuot, kad tų paskutinių nepamestų...
O Poliukas - irgi bernas?
Dar pastebėjau, kad maniškiai, nors abu ir oranžiniais (ne geltonais) pilvais, bet atspalviai vistiek skiriasi, mažylio spalvos gilesnės, sodresnės, dičkis šviesesnis.
Hmm... Bėda tada. Nors veisimais ir nesiruošiau užsiimti, ale vistiek smagu būtu, kai kažkaip natūraliai jie ten viens kitam švelnybes rodytų...
Bet mažylis - jau dviejų metukų, man rodos, o dar porą žalių plunksnelių prilaiko pauodegy, reikės jas gal ten priklijuot, kad tų paskutinių nepamestų...
O Poliukas - irgi bernas?
Dar pastebėjau, kad maniškiai, nors abu ir oranžiniais (ne geltonais) pilvais, bet atspalviai vistiek skiriasi, mažylio spalvos gilesnės, sodresnės, dičkis šviesesnis.
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
niu va kazka pavyko nufotkint, paziurekit kas ten suprantat kur ten ziuret siaip vieno oranzine ryskesne ir jis stambesnis
- Prikabinti failai
-
- uodegos.JPG (42.15 KiB) Peržiūrėta 3846 kartus(ų)
-
Miinde - Pranešimai: 18
SEIP AS ATSIMENU REKIAU skelbiu lt.,konkreciai siu senegaliuku komentaruose, jog yra tikimybe jog tai 2 patinai, kad jei pirksite paukscius veisimui, labai isigylintumete ir pasidometumete ar tai tikrai porele. is foto, pagal mane tai du patinai...tik skirtingu porusiu, ty afrikos regionu-vieni geltonu pilvu kiti oranziniu.....bet nenusiminkite, as galiu ir klsti...tiksliai gali pasakyti tik dnr testas....o kad pauksciai buciojasi, tai irgi nieko nesako.
-
vasilysha - Pranešimai: 674
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių