[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė doviliukaszoo » 2012.10.03 06:45

mano papuginas pasidare nebepataisomas :piktas: reikalauja dauk demesio,isleidi is narvo skrenda iskarto pas balandi i kambari,mums jis pradejio labai kirsti neimanoma jio vakarais pagauti.ka patartumet?Jam tik metai laiko :geda: as nebezinau kaip elgtis :dobri: jei neisleidi is narvo prasideda baisus klykimas ateini paglostyti tai jis ikerta iki krauju :piktas: ka man daryt:(
jis su zmonem visai nebendrauja,jis bendrauja tik su suniu ir balandziu,o vakarais jio neimanoma ivaryt i narva:(
Gal sakua pakirpti spqarnus,tada jis jaukesnis taptu?"
doviliukaszoo

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.10.03 11:09

paskaityk sparnų kirpimo temą,gal noras praeis ...o dėl kirpimo patariu neskubėt.... :unsure:
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė Maksas1 » 2012.10.03 13:43

Dar jaukinimo temoje pasiskaityk, o jeigu tu gaudysi ir per prievarta kiši į narvelį tai jis tikrai atitols nuo tavęs. Geriau dieną palaikyk narvely neprileisk šuns ir balandžio prie jo kad atprastų. Kai pradės reikalaut kad išimtum subark jį ir uždenk kelioms minutėms, paukštukas turėtų suprasti kad negerai daro. :mokyti:
O dėl sparnų kirpimo, :undecided: bent aš nekirpau nei vienai savo papūgai sparnų. Mano nuomonė tvirta, kad iš papūgos negalima atimti skrydžio malonumo. Sparnų pakirpimas- man tai skamba žiauriai. :(
Vartotojo avataras
Maksas1

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.10.03 14:58

Maksas1 tikiuosi galiu kreiptis tu :geda: ...
koks tavo nimfukas gražus,o jau kaip įdomiai margas nugaroj,dar taip margo nemačiau,gal foto iš nugaros turi norėčiau pamatyti kaip jis iš ten atrodo...
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė doviliukaszoo » 2012.10.03 15:15

as irgi nenoriu jo stresuoti :scare2:
doviliukaszoo

Augintiniai:

Standartinė Maksas1 » 2012.10.03 18:14

Štai mano Rafaelis iš nugaros, kaip aš sakau su antpečiais :xaxaxa:
Prikabinti failai
DSC02593.JPG
Vartotojo avataras
Maksas1

Augintiniai:

Standartinė Jap0n1 » 2012.10.03 18:19

O dieve koks mielumas :give_heart:

Tikras generolas :pardon2:
Vartotojo avataras
Jap0n1

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.10.03 18:23

na labai įdomiai atrodo,tokio nesu mačiusi...tai gal kokiu generolu vadini :winkas:
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Standartinė Maksas1 » 2012.10.03 18:34

Taip dar nevadinu jo, nors jam tiktu, nes šokinėju aplink jį kaip kareivė kokia. :xaxaxa:
Man jis irgi be galo gražus :give_heart: , o pardavusi šeimininkė sakė parduodanti nes parodoj radusi gražesnį, kurį ir nusipirko o šį nusprendė parduoti. :unsure:
Vartotojo avataras
Maksas1

Augintiniai:

Standartinė evers » 2012.10.03 18:38

baisu taip rado gražesnį o šį pardavė...kad tik pačiai taip nenutiktų... :nejaugi:
Vartotojo avataras
evers

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 7 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis