[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė zwaigzdelle » 2013.05.21 12:04

Mano tai pradėjo taip gražiai pypsėti vienas su kitu :) Tai nustebau, taip vienas kitam pypt pypt :) Tai vakar Lučis sėdėjo man ant rankos, aš jam tokį garsą dariau nepaaiškinamą, tai jis man pypsenti pradėjo ir taip juokingai judėti :) Aš tai kai guliu, man abu po nugarą vaikšto, kutena ir visaip fainai daro :D Va čia foto ir vieno ryto, kai ant manęs gal tris valandas vaikščiojo :D O kad kalbėti mokosi, tai kaip faina, maniškiai tai dar nea :)
Prikabinti failai
942848_375598955895040_2047725720_n.jpg
Lučis daro masažą :D
970988_375600145894921_1872245321_n.jpg
Lučis bando daryti rytinę šukuoseną :D
zwaigzdelle

Augintiniai:

Standartinė zib » 2013.05.21 18:04

O čia mano Čirškutis. Pastebėjau, kad labai mėgsta fotografuotis. Šiaip bijo visų pašalinių daiktų ypač kepurių, bet objektyvo nebijo ir dar papozuoja. Beje įsistatė gūzą ant kaktos, nes kažkokiu būdu sugebėjo skrisdamas nepamatyt sienos.
Prikabinti failai
DSC_0293.JPG
zib

Augintiniai:

Standartinė alinaaa » 2013.05.21 18:07

Lučis koks masažuotojos. :xaxaxa: BRAVO
O ir zib nimfukas nuostabus. :give_heart:
Vartotojo avataras
alinaaa

Augintiniai:

Standartinė zwaigzdelle » 2013.05.22 17:35

Aš vis pagalvoju, o jei mano patinukai neturės patelės, nebus labai blogai? :( Nes nelabai norėčiau mergaičių :girl_sigh: Kol jauni, tai dar gal ir gerai jiems, bet jau ateina laikas, kai subręs...
zwaigzdelle

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.05.23 00:18

Yra daugybė atvejų, kai du patinai kartu gyvena, ir viskas puiku.
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė zwaigzdelle » 2013.05.27 15:01

Tai jie gyvena atskirose narvuose :) Nes pešasi kitaip :) Bet nėra būtina papūgom poruotis? :) Nesikankins labai? O mano Plikis pirmą kartą leido galvytę paglostyti :URA :yahoo:
zwaigzdelle

Augintiniai:

Standartinė Saullius » 2013.05.29 23:20

Sveiki nimfu seimininkai, atejo laikas ir as tapau seimininkas nimfu poreles stai jau dvi dienas kaip jau pas mane nupirktos tupi. Noriu pasidalinti savo augintiniu nuotraukom.

Pirma diena tai iki pietu kol buvau name jos ramiai tyliai tupejo po to tik is pasakojimo girdejau kad kai kas iseina iskart abu tarp pusavi ciulba.. o snd ryte jau jom buvo pof kad esu kambari tai lakste narveli nuo kampo prie kito patinelis ciulbejo kartais patele prisijungdavo pradejo lesti ir vandenuko ir zakuskes skanesto bangotu paskanaudavo. biskut kreidos tokie mano ispudziai.
Prikabinti failai
IMG_20130529_125434.jpg
parduodu-papugeles-285812132.jpg
Vartotojo avataras
Saullius

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.05.29 23:23

Labai gražios nimfutės :give_heart: .
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė Saullius » 2013.05.29 23:30

Taip jos grazios yra ir planuoju Sestadieni, jom isvaliti narveli o tai buve seimininkai nevalos ant tiek apleido kad baisu ziuret kas dedas apacioj narvelio. Dabar laiko tam nera dirbu iki velumos. Todel ir zadu sestadieni tvarkitis ir pimakarta jas kambari isleisti :) bet jos nera rankines. Iskart bijo patinelis jau ir snapa kelia jai bandau pirsta prikisti arti. Patineliui 2 metukai o pateliai 3 metukai.
Is buvusiu seimininku suzinojau, kad jie jau buvo atsivede 3 jauniklius. Po to laiko pasakojo kad perikla iseme o jai dedavo tai isimdavo kiausinius. Tai parode visa dubeni ju kiausiniu surinktu.... Apakau tomet bet visgi nebejaunos bet nusprendziau jomis rupintis. Tik bieda!!! Turiu kita gyvuna, katinas uzpavydejo jodai kad jam jau diemesio neberodau!!
Prikabinti failai
Chipsas+miega+ant+Hp+dv6426us.jpg
Vartotojo avataras
Saullius

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2013.05.29 23:43

Katinas gražuolis, tik saugok nuo jo paukščius (geriau atskiruose kambariuose laikyk), kad nebūtų va taip viewtopic.php?f=9&p=247958#p247958
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 5 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis