[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė Ausrele » 2014.02.03 10:27

Margarita, o tai kur "karantinas"? Esi tikra, kad nusipirkai sveikut sveikutėlį paukštuką? Aš taip nerizikuočiau - parsivežtą naujoką, nežinant kokiomis sąlygomis buvo augintas/laikytas, būtina izoliuoti nuo antro paukščio bent dviem savaitėm. O dabar tą pačią dieną į vieną narvą patupdei... 8| Na, tikėkimės, kad jokios ligos neišlįs.. O tai teks abu paukštukus gydyti.
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Tika » 2014.02.04 15:05

Sveiki :bye: Ieškau patarimo. Turiu nimfa 4 metų (patelę). Norėčiau jai nupirkti draugą. Kokio amžiaus gėriau būtų pirkti: ar jauniklį, ar vyresnį? :twiddle: Tik kažin kaip tokiu atveju sutaria su nauju draugu, ar nesipeš!? :hmm:
Tika

Augintiniai:

Standartinė zib » 2014.02.06 17:29

O man iškilo klausimas, ar jūsų nimfos atsišaukia į savo vardus? Nes maniškei jau pusantrų metų vienodai šviečia, niekada neatsišaukia į savo vardą, nors mielai bendrauja, ateina ant rankų ir kasosi, bet į vardą nereaguoja.
zib

Augintiniai:

Standartinė Rodnega » 2014.02.06 18:11

Pūga reaguoja o jos antroji pusė nekreipia dėmesio
Vartotojo avataras
Rodnega

Augintiniai:

Standartinė grange » 2014.02.24 01:07

Sveiki sparnuočių, ir ne tik, mylėtojai :)
seniai forume bebuvau, permečiau paskutines foto, kaip pasikeitę ir kaip naujokai gyvena, smagu matyt gražius paukščius.
seniai ir aš su savo Tutu buvau, va kaip pasikeitęs mano vyrukas jau.

Paveikslėlis

galvytė jau visiškai geltona, išsišėrė raibąsias plunksnas iš po uodiegos,lygtais dar iš šonų po porą liko, bet apatinės visos dingo, tamsi paauodegė.
švilpauja, kartais gražiai kartais beryšio :charming: nu bet jam bile smagu. su banguotuku sutaria gerai, nu anas mano senukas nenusileidžia daug ir, jei kas nepatinka kerta, tai tas lekia. bet jei iš narvo išeina banguotas, tai jau tas nė pro kur nepasiliks, lekia iš paskos, žo uodega.
smalsus, lesa viską naują ką paduosi, vaisius, daržoves. Bet.. bailys kaip reta. nepriprato prie rankų nė pro kur :( kaip man gaila dėl to :( na turbūt jau paskutiniu metu pasidaviau ir mažai laiko bedirbu ta linkme, bet man toks jausmas, kad kuo tolyn tuo labiau jis ignoruoja mus. šnypščia ir pyksta ant vyro kiek tik gali, net pro šalį kai eina rėkia visas pasipurtydamas net. ant manęs dar ne tiek, bet ir pašnypštauja kartais. apie rankas nė kalbos, soros šakutės neįsiūlysi, lekia į šalį, tai negaudysiu gi. galiu sėdėt kiek noriu prie narvo ranką ištiesus,neateis artyn, net kai banguotukas prieina ir lesa. :( nu matyt jis jau toks, visiškai nejaukus...
Vartotojo avataras
grange

Augintiniai:

Standartinė Rytis139 » 2014.04.01 19:01

Rodomes kokie jau užaugom :)
Prikabinti failai
20140323_182623.jpg
20140323_182748.jpg
20140323_182752.jpg
20140323_182807.jpg
Rytis139

Augintiniai:

Standartinė fubus » 2014.04.01 20:30

O jau kuodas :preved: Grazuoliukas
Vartotojo avataras
fubus

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2014.04.02 09:46

Šaunuolis, Ryti!
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Standartinė Rytis139 » 2014.04.02 14:31

Tik bėda tame, kad jis dar nelabai valgo sėklas tik soras išsilukstena, o paprasto maisto nelabai
Rytis139

Augintiniai:

Standartinė Ausrele » 2014.04.03 09:12

Išmoks. Tik duok laiko.
Vartotojo avataras
Ausrele

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu