Aratingos
Kas dėl sausiako, tai beabejo nežinant konkretaus paukščio pomėgių negalima nieko pasakyti, bet konkrečiai tokio vitakrafto savo papūgom nepirkčiau, nes jame yra (ir paveikslėlyje matosi) tokie kaip pūsti kažkokie traškučiai-bent jau pas mane nei viena papūga tokių dalykų nelesa. Tai viską tektų išmesti lauk. Aratingai savo iš vitakrafto produkcijos iš viso nieko tinkamo neradau. Imant nimfų lesalą-ten pridėta eukalipto, kuris eina į šiūkšlyną. Tuose naujuose vitakrafto pašaruose-visuose pridėta tų pūstų traškučių, kurių irgi niekas nelesa. Tai kažko iš geresnių pašarų saviškiui nelabai randu ką pirkti :(
O šiaip bent jau Boniui su mityba tai prastokai. Labai daug ko nepripažįsta, nelesa. Iš vaisų tai lesa tik obuolius, vynuoges, arbūzą, badavimo metodu galima priversti palesti banano. Daugiau nelabai kas gaunasi. Morkų nė neragauja, salotų, pienių, smilgų ir kt. žolių iš lauko-taip pat.Vėlgi privertus badauti galima priversti palesti mėlynių. Kiaušinio, varškės-nė per kur. Vienu žodžiu prastokai.
O šiaip bent jau Boniui su mityba tai prastokai. Labai daug ko nepripažįsta, nelesa. Iš vaisų tai lesa tik obuolius, vynuoges, arbūzą, badavimo metodu galima priversti palesti banano. Daugiau nelabai kas gaunasi. Morkų nė neragauja, salotų, pienių, smilgų ir kt. žolių iš lauko-taip pat.Vėlgi privertus badauti galima priversti palesti mėlynių. Kiaušinio, varškės-nė per kur. Vienu žodžiu prastokai.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
hmm gaila, o kokio amžiaus tu pasiėmei savo saulyte ? aš tai tik paimęs bandysiu iškart pratint prie "žalio" maisto nes esu skaitęs jei užleisi sausiaku, daugiau nelabai ir norės ką nors ..
-
yzy - Pranešimai: 335
Aš jauniklį pasiėmiau, sakė apie 4 mėn. Tai irgi nelabai užleistas-ne taip seniai turėjo būti dar košyte šeriamas. Ir nuo pat pradžių mėginau jį prie visko pratinti. Bet nelabai kas gavosi. Kai kurias papūgas kai nusiperku-tai ir pratinti nereikia. Va krameriai-tai būdavo tik duok, ir kuo daugiau. Viską ėsdavo. Išimčių nebuvo. Ir pratint nereikėjo. Šituo atžvilgiu tai malonu žiūrėt būdavo kaip viską kimšdavo. O dabar visos mano turimos šiuo metu papūgos nieko nepripažįsta, nieko nelesa... Tiksliau labai mažai ką lesa.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Pas mane irgi labai išranki, sėmkės ,riešutai, vynuogės, daržovių tai nifiga, jei pagnaibo, tai tik iš rankos ir su tokia išraiška tartum š... valgytų, vitakraftas išpindėjo , turbūt krizinis pakliuvo, nu vien tie geltoni rituliukai, anksčiau tai normaliai būdavo ir vaisių ten kažkokių džiovintu, dabar tai graudu žiūrėti, nu grynai nuo žemės sušlavė, gaidžiai, ir supakavo va tokį pirkdavau i liuks budavo, dabar gi nusišauk su pirštu. Kažkada pasvėriau, 104 gramus turi, vadinasi nebadauja, nu ir nesuku smegenų, kad ten varškės neėda a da kokio briedo, ką jin ės varške, jei amazonės džiunglės jai genuose užrašyti(nėr varškės ant medžių, tauta), o ir priverstinis badavimas, kad įkišti paukščiui, kas patinka šeiminikui(arba jis mano kad tai sveika) tai grybų karas, greičiau kokia liga įvarysi, nei naudos bus iš pienių ir varškės. Kiek skaitau, daugmaž viska ėda tai žakai, kaip kiaulos, ką bekištų viskas tinka , o su aratingu meniu tai ne kas
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
džiovintus vaisius galima vandenyje pamirkyti, kad suminkštėtų.
O vietoj kaiušinio ir t,t, šiaip laikas yra kiaušinmaisčių, yra ir kiaušinmaisčio su kirmėliukais.
O vietoj kaiušinio ir t,t, šiaip laikas yra kiaušinmaisčių, yra ir kiaušinmaisčio su kirmėliukais.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių