Aratingos
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
Sveiki, jau mūsų gražuolis mūsų namuose ilgai ilgai lauktas momentas šiandien 2 diena kaip jis pas mus, pirmą dieną elgėsi nedrąsiai , dabar truputi drąsesnis, bet, kad ir rankom augintas glostyti nelabai mėgsta leistis ( nors problemų į rankas nėra imant, nei ant peties pasidedant, nei ant krūtinės, tiesiog jis nuo to nejaučia malonumo kolkas), valgo kaip patrakęs :O, nors tas šeiminnkas jau jam nedave rankų auginimo maistuko, aš jam pamalu bananu, morku ir obuolių košytės, kurią jis labai mėgsta. Ir aš net apakęs kiek jis jos daug valgo, taip pat mėgsta ir daiginukus bei sausiaką, vienu žodžiu valgo viska ir daug ( aišku maistas yra normuojamas, bet čia vėliau reiks jūsų pagalbos). Labai mėgsta save 'tvarkyti' vis kedenasi plunksnas ir šiaip pastebėjau, kad save myli ... Gerdamas vandenį labai pasišiausia visas purtytis pradeda - manau nori maudytis, bet dar truputi palauksiu prieš maudydamas. Oi, teko pažinti ir aratingišką balsiuką ,bet jau visus namiškius primokinau , ko skaičiau internete - nežiūrėti, neatsisukti ir nekreipti dėmėsio į rėkimą dar keistas dalykas palyginimui su mano buvusiu krameriu, šitam uždengus narvą, jis nekvailas nepuola iškarto miegot kaip krameris, o ieško šviesos šaltinio ir net kai kambary aklina tamsa, dar gan ilgai kuičiasi. Tai va tiek žinių šiam kartui
P.S. DNR testas pasakė - jog tai berniukas
P.S. DNR testas pasakė - jog tai berniukas
-
yzy - Pranešimai: 335
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-