Paprastoji kalita (korota) - Myiopsitta monachus
Na jie labai gyvybingi papuginai,visa laika turi kazka veikti,grauzti,po narva duotis,zemyn galva kabeti be galo smalsus,bet ir ganetinai baikstus.Kadangi nuo pat mazens buvo poroje tai nelabai jiems zmoniu demesio nori.As isivaizduoju,kad jei butu vienas pauksciukas,butu galima tikrai greit susidraugauti.Siuo metu pas mane gyvena dvi poros siu papugu(priziuriu drauges porele,kol ji emigracijoj) bet situacija del jaukumo lygiai tokia pat.Abiems poroms jau virs metu,tai jauciasi kad subrendo,bando sukt lizdus narvuose.Kadangi turi statybines medzegos(pastoviai pridedu saku grauzinejimui)smulkina viska ir krauna i kruva arba i vandens dubenelius
Jei planuoji pirkt porele,tai geriau iskart su DNR,nes atpazint tikrai gan sudetinga,as jau irgi pati pradejau abejot ar pas mane poros.
Kas liecia triuksminguma,nera jie patys tyliausi,bet nera ir taip kaip daug kas gasdina,aisku balselis kai ir dusios rekia tikrai kerta per ausis,bet tai buna iskirtiniais atvejais,kai paukstis isigasta ar dar jei kas ne taip,siaip pacirpauja is ryto ir po pietu,bet tikrai jau sienu nedrebina
Jei planuoji pirkt porele,tai geriau iskart su DNR,nes atpazint tikrai gan sudetinga,as jau irgi pati pradejau abejot ar pas mane poros.
Kas liecia triuksminguma,nera jie patys tyliausi,bet nera ir taip kaip daug kas gasdina,aisku balselis kai ir dusios rekia tikrai kerta per ausis,bet tai buna iskirtiniais atvejais,kai paukstis isigasta ar dar jei kas ne taip,siaip pacirpauja is ryto ir po pietu,bet tikrai jau sienu nedrebina
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Na, jei viskas gerai, tai gruodžio pradžioj pirksiu porelę. Darysiu DNR žinoma.
O kaip sutaria su kitom papūgom? Ar nesuleidi kartu?
O kaip sutaria su kitom papūgom? Ar nesuleidi kartu?
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dekui,kad patikom uodegos tai spalviskai niekuo nesiskiria,bet cia kur sedi uodegas pakelusios tai pateles,arba kaip tiesiog kadra pagavau,siaip dazniausiai sedi visi vienodai.
Su kitais pauksciais nera agresyvus,bet savo narva saugo,tai jau neduok dieve kas ant ju narvo nutuptu Paleidziu kartu nu nimfukais,jie vieni prie kitu nelenda,o va su Meiluciu kartu paleist negaliu,nes jis puola pirmas,o zaliukai ginasi
Kiekviena pora namo gryzta i savo narva,taip zinau kur kurie ,bet del viso ko esu kiekvieno zieduku nr nusirasius.
Su kitais pauksciais nera agresyvus,bet savo narva saugo,tai jau neduok dieve kas ant ju narvo nutuptu Paleidziu kartu nu nimfukais,jie vieni prie kitu nelenda,o va su Meiluciu kartu paleist negaliu,nes jis puola pirmas,o zaliukai ginasi
Kiekviena pora namo gryzta i savo narva,taip zinau kur kurie ,bet del viso ko esu kiekvieno zieduku nr nusirasius.
-
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių