Senegalinė ilgasparnė papūga - Poicephalus senegalus
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dėkui, labai dėkui, nuo tokio dėmesio papūginas jau nebežino kaip pūstis...
Ta proga dar vieną atsitikimą prisiminiau.
Namuose atsirado skruzdėlių, matyt, atkeliavo iš daržo su krepšiais.. Tai kad jas visas būtų galima surinkt, padėjau virtuvės kamputyje banano gabaliuką. Pačiam kampe, kur papūgos paprastai nesilanko.
Po kokios valandos žiūriu - atskuodžia dičkis iš virtuvės. Skuta kiek kojos neša, o snape - tas banano gabaliukas. Sustojo priešingame kambario gale, apsidairė ar nieks nesiveja, tada pasidėjo bananą ir ėmė ragauti.
O virtuvės kampe radau tris baisiai apstulbusias skruzdėles...
Žodžiu, kas mano, tas mano, o kas kitų - tas dar labiau MANO...
Ta proga dar vieną atsitikimą prisiminiau.
Namuose atsirado skruzdėlių, matyt, atkeliavo iš daržo su krepšiais.. Tai kad jas visas būtų galima surinkt, padėjau virtuvės kamputyje banano gabaliuką. Pačiam kampe, kur papūgos paprastai nesilanko.
Po kokios valandos žiūriu - atskuodžia dičkis iš virtuvės. Skuta kiek kojos neša, o snape - tas banano gabaliukas. Sustojo priešingame kambario gale, apsidairė ar nieks nesiveja, tada pasidėjo bananą ir ėmė ragauti.
O virtuvės kampe radau tris baisiai apstulbusias skruzdėles...
Žodžiu, kas mano, tas mano, o kas kitų - tas dar labiau MANO...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
juurate - Pranešimai: 787
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Man labai smagu, kad papūginai susilaukia tiek dėmesio... Ačiū
O istorijas būtų galima iki begalybės pasakoti. Nėr dienos be nuotykių - aišku, ne visada jie smagūs. Kartais per miegus, paryčiais išgirsti pavyzdžiui, krentančio daikto garsą ir bandai prisiminti, ar netyčiom nepalikai ko nors vertingo atviroje vietoje
O papūginai labai pastabūs, kasryt apeina visas "savo" teritorijas ir patikrina, ar yra kokių ne vietoj paliktų daiktų. Žodžiu, pratina šeimininkus prie tvarkos...
O istorijas būtų galima iki begalybės pasakoti. Nėr dienos be nuotykių - aišku, ne visada jie smagūs. Kartais per miegus, paryčiais išgirsti pavyzdžiui, krentančio daikto garsą ir bandai prisiminti, ar netyčiom nepalikai ko nors vertingo atviroje vietoje
O papūginai labai pastabūs, kasryt apeina visas "savo" teritorijas ir patikrina, ar yra kokių ne vietoj paliktų daiktų. Žodžiu, pratina šeimininkus prie tvarkos...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių