Aratingos
Spalvos turėtų visiškai susivienodinti(žemiau foto iš tinklapių). Atskirti nebus keblu, nes žiedai ant skirtingų kojų, elgesys skiriasi(juk Pupytė laukinė, buvo ), beje dabar ir pačios kojos skiriasi, matosi iš foto, nors tas skirumas gali ir išnykti su amžiumi, nu pagyvensma-pamatysma , ai dar Pupytė nesileidžia glostoma, apskritai nedaleidžia rankos virš galvos-traukiasi atbula, leidžia tik snapą pakasyti
- Prikabinti failai
-
- saules_620.jpg (105.79 KiB) Peržiūrėta 1027 kartus(ų)
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Kada nors,kai gedės porelė vaikučių priperės,pas jį ant karnizo irgi tokia girlianda tupės.Bo bus gaila tokias saulutes parduot .
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Paskui vaikučių vaikučiai, paskui... ... tikėkimės Gede iki to laiko jau ir triobą pasistatys, nes karnizų bute nebeužteks
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Nu neblogai neblogai jūs čia nusakėte mano ir paukščių karjerą , bele tik taip, tai viskas "šokolade" būtų
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Gede, labai gražus jūsų paukščiai
Kažkada, kai neturėjau jokių papūgų ir aš norėjau tokios saulytės, tik balselio išsigandau, nors būtų įdomu, kada gyvai pamatyti tokius, gal visai ne baisus tas balselis
Kažkada, kai neturėjau jokių papūgų ir aš norėjau tokios saulytės, tik balselio išsigandau, nors būtų įdomu, kada gyvai pamatyti tokius, gal visai ne baisus tas balselis
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių