Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Sveiki, krameriečiai, išsiplėtėm, jau net 3 temą pradėjom
Sveikas prisijungęs, Deivi, su mėlynaisiais gražuoliais, kai turėsi laiko, papasakot kaip porelė gyvuoja, bendrauja, visgi įdomu turėtų būti stebėti, kaip jie tarpusavyje elgiasi. Nuotraukų, aišku, irgi lauksim, jų niekad nebus per daug
Karoli, kaip Saša jaučiasi su pakirptais sparnais? Daug įspūdžių dabar mažiukui - nauji namai, pakirpti sparnai. Kaip susidraugaut sekasi, ar judat kiek į priekį?
Kukuti, gal pas jus dar kokių naujienų yra? Ar ir toliau tik vyrą pripažįsta?
Dar norėjau paklausti, ar pas visus kramerius kojytės šaltos? Nes jei atmintis nepaveda, pas mano buvusias banguotasias kojytės visada šiltos būdavo, o vat pas Nikkutę šaltos. Snapas tai šiltas.
Nikki visa į šeimininkę, pas mane irgi visada rankos ledinės

Sveikas prisijungęs, Deivi, su mėlynaisiais gražuoliais, kai turėsi laiko, papasakot kaip porelė gyvuoja, bendrauja, visgi įdomu turėtų būti stebėti, kaip jie tarpusavyje elgiasi. Nuotraukų, aišku, irgi lauksim, jų niekad nebus per daug

Karoli, kaip Saša jaučiasi su pakirptais sparnais? Daug įspūdžių dabar mažiukui - nauji namai, pakirpti sparnai. Kaip susidraugaut sekasi, ar judat kiek į priekį?

Kukuti, gal pas jus dar kokių naujienų yra? Ar ir toliau tik vyrą pripažįsta?

Dar norėjau paklausti, ar pas visus kramerius kojytės šaltos? Nes jei atmintis nepaveda, pas mano buvusias banguotasias kojytės visada šiltos būdavo, o vat pas Nikkutę šaltos. Snapas tai šiltas.
Nikki visa į šeimininkę, pas mane irgi visada rankos ledinės

-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
-
deivis373 - Pranešimai: 332
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių