Nimfų lyties nustatymas
Mano patinėlis taip mėgsta parėkaut. O patelė tai taip, kad sakytų "kar" ir viskas, nerėkia ji kaip tame video.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Gal Eli tiesiog ramesnė.Aišku,ne visada (ir ne visos) jos taip rėkauja,bet jau jei kuri atidaro koserę tai garsai muzikos neprimena. .O patinėliai irgi gali parėkauti,kodėl gi ne?
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
tai vat būtent aš tą "kar" ir norėjau išgirst kad palyginti
o jetus kad pradėjo rėkti, kai išgirdo šitą video galvojau nuprotės, ir skraidydamas.
nufilmavau truputį, tuoj įkelsiu, man tai tip top kaip ir čia, todėl ddėl to tokio vienodo rėkimo man čia vistiek atrodo daugiau šansų kad mergaitė pas mane.
va čia
tik nemokėjau kaip apverst video
čia tie pašaliniai garsai tai iš video, kitaip tylėjo,bet girdisi ir jo pakvykavimas, tai vat tik tokį ir tegirdžiu iki šiol karts nuo karto.
o jetus kad pradėjo rėkti, kai išgirdo šitą video galvojau nuprotės, ir skraidydamas.
nufilmavau truputį, tuoj įkelsiu, man tai tip top kaip ir čia, todėl ddėl to tokio vienodo rėkimo man čia vistiek atrodo daugiau šansų kad mergaitė pas mane.
va čia
tik nemokėjau kaip apverst video
čia tie pašaliniai garsai tai iš video, kitaip tylėjo,bet girdisi ir jo pakvykavimas, tai vat tik tokį ir tegirdžiu iki šiol karts nuo karto.
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
negalėjau neparašyt
niu jau kad užgiedojo (jei taip galima pavadinti) šiandien Tutu
pastebėjau kad jis reaguoja į telefoną kai kas kalba jei ant speakerio, tai šiandien klausiaus, ir kad pradėjo, dar galvojau kad banguotukas, ale sakau per garsiai. buvo iš narvo išėjęs, ir taip gražiai, pradėjau filmuot nutilo, tada pasislėpiau iš už kampo, tada dar kelias minutes bandė kažką išgaut, na drįsčiau pavadint giedojimu
įkelsiu paskiau gal video, jei rasiu kaip panaikinti vaizdą, nes ten taip beryšio..
niu jau kad užgiedojo (jei taip galima pavadinti) šiandien Tutu
pastebėjau kad jis reaguoja į telefoną kai kas kalba jei ant speakerio, tai šiandien klausiaus, ir kad pradėjo, dar galvojau kad banguotukas, ale sakau per garsiai. buvo iš narvo išėjęs, ir taip gražiai, pradėjau filmuot nutilo, tada pasislėpiau iš už kampo, tada dar kelias minutes bandė kažką išgaut, na drįsčiau pavadint giedojimu
įkelsiu paskiau gal video, jei rasiu kaip panaikinti vaizdą, nes ten taip beryšio..
-
- Augintiniai:
įkėliau.. nepavyko panaikint vaizdo, nekreipkit dėmesio prašau į pradžią, kaip tik tvarkiaus ir šiukšles nešt ruošiaus nors čia daugiau balsas nei kad video,nes už kampo filmavau.
Turbūt jau galima užskaityt kaip pirmu giedojimu?
jau ir vėliau kelis kart trumpesniais pačiulbėjo, gražu klausyt
-
- Augintiniai:
-
Maksas1 - Pranešimai: 130
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių