Raudonuodegės papūgėlės - Pyrrhura gentis
- Prikabinti failai
-
- DSCF7738.JPG (39.97 KiB) Peržiūrėta 2018 kartus(ų)
-
- DSCF8155.JPG (29.93 KiB) Peržiūrėta 2018 kartus(ų)
-
- DSCF7961.JPG (218.54 KiB) Peržiūrėta 2018 kartus(ų)
-
citrina - Pranešimai: 33
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- kika maudosi2.jpg (18.05 KiB) Peržiūrėta 1929 kartus(ų)
-
- labai megsta uogas...........
- kika valgo vysnia.jpg (26.08 KiB) Peržiūrėta 1929 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Šiaip jeigu ten patelė, tai nugara yra kaip ir erogeninė zona, o ji pati su žaislu taip ją stimuliuoja
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Iskart atsiprasau administratoriu uz issireiskimus bet kitaip neiseina.
Skaitau ir uzmust tuos issigimelius noreciau ka su mano pauksciais padare
o tokie padorus zmones atrode .kurgi ne taip eme ir uzsimuse pats zaliukas.
Blemba taip suknistai jauciuos dabar o galejau viso to ir isvengti.Pas tave liko siaip fifu fifa tokio naglumo pana net mano katina i vieta pastatydavo tikiuos tu neapleisi jos jei ka rasyk i foruma pasiimsiu ja atgal jei turesi kokiu bedu.
Atsiprasau uz nelabai rislu teksta bet po pusmecio prisijungiau paskaityti kaip cia sekasi visiems ir randu tokiu naujienu toks pyktis paeme taip gaila zaliuku.
Skaitau ir uzmust tuos issigimelius noreciau ka su mano pauksciais padare
o tokie padorus zmones atrode .kurgi ne taip eme ir uzsimuse pats zaliukas.
Blemba taip suknistai jauciuos dabar o galejau viso to ir isvengti.Pas tave liko siaip fifu fifa tokio naglumo pana net mano katina i vieta pastatydavo tikiuos tu neapleisi jos jei ka rasyk i foruma pasiimsiu ja atgal jei turesi kokiu bedu.
Atsiprasau uz nelabai rislu teksta bet po pusmecio prisijungiau paskaityti kaip cia sekasi visiems ir randu tokiu naujienu toks pyktis paeme taip gaila zaliuku.
- Mindaugas
Kazakip tik dabar paskaiciau Mindaugo pranesima,tai reiskia cia tikrai patele? Bet pas ja ziedas raudonas,o lygtai buvai rases,kad pas patina raudonas ziedas,bet pagal krutines raudonuma as sprendziu,kad cia patele.Jo sustrumo jai tikrai netruksta,sunim i nosi iznybia
Siaip dabar jai viskas tik i geraja puse,tik isleista is narvo vis da bando kasysis is pestis tas plunksnas,tai ant akiu paskraido,paskraido ir i narveli,kad vel neiniktu i savo darbelius.Labai patinka maudytis,maudosi savo vandenuke,ir is purkstuvelio kiekviena diena..
Siaip esu apsisprendus kikutei surasti pora,nes didieji abu narve sedi o ji viena,tik siek tiek sunkoka,del amziaus,nes jaunikliu tai galima gaut o vyresniu sunkiau,na bet gal pavyks.
O Mindaugui noriu pasakyt,kad nepergyventu del papugytes ji dabar yra tikrai labai mylima
Siaip dabar jai viskas tik i geraja puse,tik isleista is narvo vis da bando kasysis is pestis tas plunksnas,tai ant akiu paskraido,paskraido ir i narveli,kad vel neiniktu i savo darbelius.Labai patinka maudytis,maudosi savo vandenuke,ir is purkstuvelio kiekviena diena..
Siaip esu apsisprendus kikutei surasti pora,nes didieji abu narve sedi o ji viena,tik siek tiek sunkoka,del amziaus,nes jaunikliu tai galima gaut o vyresniu sunkiau,na bet gal pavyks.
O Mindaugui noriu pasakyt,kad nepergyventu del papugytes ji dabar yra tikrai labai mylima
- Prikabinti failai
-
- kovojau uz kiekviena plunksnyte ir rezultatai dziugina:)
- kiki dabar.jpg (39.27 KiB) Peržiūrėta 1654 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių