Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Na jau tikrai ne,as visada uz tai,kad foto tik daugiau butu,o evers,tavo foto tikrai grazios ir idomios,dabartines kur ant virselio atsiziuret negaliu
taip grazu man su tom zibutem

-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
evers mes visad laukiam jusu nuotrauku, jos labai grazios, idomios,nuotaikingos visada buna, tad prasom nesigedyt
as pati daugiau deciau Robio nuotrauku, tik mazokai laiko turiu, nespeju su fotiku pasidarbuot

as pati daugiau deciau Robio nuotrauku, tik mazokai laiko turiu, nespeju su fotiku pasidarbuot

-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
o mes kai iseinam is namu, jis pats narva atidaro ir iskrendra is narvos ir kazkodel niekada negrizta i narva, net kai bandom ji pagaut i narva neskrenda...
- jujo
- Augintiniai:
O tai koks užraktas to narvo? Mano žakiukas irgi vieną užraktą buvo įsigudrinęs atidaryti.
Teko keisti į kitokį...
O kad išskridęs ir visą dieną praleidęs ne narve, jis visai nenori į jį grįžti, tai visai normalu. Kuri gi papūga norės atsisakyti laisvės?

O kad išskridęs ir visą dieną praleidęs ne narve, jis visai nenori į jį grįžti, tai visai normalu. Kuri gi papūga norės atsisakyti laisvės?

-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
siandien mane visa diena laiko kaleimuky
nes buvau labai bloga,ir skraidziau po kambarius,o nusileidimo kalnelis buvo mano seimininkes galva
va kokia nauja pramoga issigalvojau.skristi...o kad butu smagiau,skrisdama nusileidziu ir atsispiriu i seimininkes galva...buna labai smagu,ypac,jei ji geria kava...ir truputi issipila kava po visa stala ir ne tik...o man buna labai linksma 

-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
o vargeli tu mano vargsiuke,kokia griezta seimininke
Robiukas kaip pradeda lipt nugara nagais kabinas kol ant galvos neisitaiso, musu visu rankos ir nugaros subraizytos,bet kentet del tokios meiles galima

Robiukas kaip pradeda lipt nugara nagais kabinas kol ant galvos neisitaiso, musu visu rankos ir nugaros subraizytos,bet kentet del tokios meiles galima

-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 6 svečių