Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Aciu, maciau, bet galvoju ar ten skelbiu.lt sveiki bus, nesergantys? Bandysiu dar paskambinti gamtininkui is Siauliu, idomu ka pasiulys.
-
Caroline - Pranešimai: 24
- Augintiniai:
Oi koks vaizdelis buvo užvakar, pomidoriuką pakabintą buvom palikę, paukštukas tai neišsimurzino, bet pomidoras tai į smulkius šipulius sutaršytas buvo ir kur tik jo nebuvo
Papūgiukui įrengėm žaidimų aikštelę, patenkintas. Ale kažkoks sulaukėjęs pasidarė, ar kad aš išvažiavus buvau, dukra gal patingėdavo pratinti, o už parėkavimus dar ir pabardavo, o gal, kad plunksnos ilgosios krist pradėjo - šiandien ilgiausią pametė. nu matysim, vistiek jis man fainas, net ir laukinukas
Papūgiukui įrengėm žaidimų aikštelę, patenkintas. Ale kažkoks sulaukėjęs pasidarė, ar kad aš išvažiavus buvau, dukra gal patingėdavo pratinti, o už parėkavimus dar ir pabardavo, o gal, kad plunksnos ilgosios krist pradėjo - šiandien ilgiausią pametė. nu matysim, vistiek jis man fainas, net ir laukinukas
- Ptichka
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Atėjau pasidžiaugti - šiandien Riko valgė iš indelio kurį laikiau ant delno,o po pusdienio ir vieną saulėgražą tiesiai nuo delno nutvėrė.
Bandžiau savo ir jo kantrybę, kas ką nugalės ar jį skanėstai įveiks ar mano ranka nudžius nuo nepatogaus laikymo. Aš laimėjau.
Kai jau drasiau valgė iš induko tai dukra mane pakeitė, atėjo ir pas ją, tai jai laimės buvo, nes ji tiek kantrybės neturi Man padėkojo.
Ilgoji uodegos plunksna sparčiai auga. Sparanai šeriasi po truputį. Ar būna ir taip, kad po truputį po vieną plunksną pasikeičia, ked mekrenta po daug iš karto?
Beje šiandien skystesnės išmatos pasidarė tai puoliau daug skaityti, žalumynus atėmiau. Dukra padarė ramunėlių arbatytės su medum,taip internete radom, o vat man medus įtarimą kelia ar jo tikrai galima papūgoms?
Bandžiau savo ir jo kantrybę, kas ką nugalės ar jį skanėstai įveiks ar mano ranka nudžius nuo nepatogaus laikymo. Aš laimėjau.
Kai jau drasiau valgė iš induko tai dukra mane pakeitė, atėjo ir pas ją, tai jai laimės buvo, nes ji tiek kantrybės neturi Man padėkojo.
Ilgoji uodegos plunksna sparčiai auga. Sparanai šeriasi po truputį. Ar būna ir taip, kad po truputį po vieną plunksną pasikeičia, ked mekrenta po daug iš karto?
Beje šiandien skystesnės išmatos pasidarė tai puoliau daug skaityti, žalumynus atėmiau. Dukra padarė ramunėlių arbatytės su medum,taip internete radom, o vat man medus įtarimą kelia ar jo tikrai galima papūgoms?
- Ptichka
- Augintiniai:
-
Svetikas - Pranešimai: 182
- Augintiniai:
Ptichka, tai normalu, kad išmatos pasikeitė, pakeitus maistą - jos skystėja nuo daržovių, vaisių. Nerimauti nereikia. O kas dėl medaus - daug jo nerekomenduojama duoti, bet arbatą paskaninti galima.
Gariukas gražuolis!
Gariukas gražuolis!
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Ausrele ačiū. Daržoves ir vaisius kol kas atėmėm, pastebėsim bent porą dienų. Keletas krūvelių gaunasi, keletas skystų ,,balučių". Prisiminiau, kad iš naujų nebandytų produktų gavo meliono ir dar negana to dukra jo likučio tą pačią dieną neišmetė tai gal ir kitą dieną to pačio pavalgė. O šilumoje jis greit genda. Na bus matyt.
- Ptichka
- Augintiniai:
Turbūt atsibosiu, bet kai naujas gyvūnėlis taip smagu kiekvieną permainą stebėti. Šiandien jau raziną tiesiai iš pirštų valgė, vakar nuo delno saulėgražas neskubėdamas rankiojo - dar pažiūrėdamas kur didesnė. Ateina greit nebereikia pusvalandžio stovėti
Žinot ko nesuprantu, jis kiekvieną kartą pirštus apgnaibo, nu sakyčiau neišeina maisto paimti, bet jis galvą nusuka link pirštų galų kur maisto net nėra arba gnybia į delno kraštą nors saulėgražos vidury delno... Šiandien kriaušės riekė atkišta buvo tai vandenį nulaižė, o paskui atėjo daug arčiau ir visus pirštus pažnaibė. Pabaru ar švelniai pirštą pajudinu - atsitraukia, paskui vėl ateina...Jausmas toks lyg tikrintų ar nebijau
Šiandien skaičiau apie plunksnų pešiojimą, bet viskas ramu, pasirodo tik šeriasi plunksnelių visur pilna. Nugaroje atsirado ryški sakyčiau net smaragdinė plunksnų juosta ir plečiasi po truputį, norėčiau, kad visas toks būtu. Nesu iki šiol mačiusi gyvo kramerio, o nuotraukos turbūt tikrų spalvų neatskleidžia.
Žinot ko nesuprantu, jis kiekvieną kartą pirštus apgnaibo, nu sakyčiau neišeina maisto paimti, bet jis galvą nusuka link pirštų galų kur maisto net nėra arba gnybia į delno kraštą nors saulėgražos vidury delno... Šiandien kriaušės riekė atkišta buvo tai vandenį nulaižė, o paskui atėjo daug arčiau ir visus pirštus pažnaibė. Pabaru ar švelniai pirštą pajudinu - atsitraukia, paskui vėl ateina...Jausmas toks lyg tikrintų ar nebijau
Šiandien skaičiau apie plunksnų pešiojimą, bet viskas ramu, pasirodo tik šeriasi plunksnelių visur pilna. Nugaroje atsirado ryški sakyčiau net smaragdinė plunksnų juosta ir plečiasi po truputį, norėčiau, kad visas toks būtu. Nesu iki šiol mačiusi gyvo kramerio, o nuotraukos turbūt tikrų spalvų neatskleidžia.
- Ptichka
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių