Kramerio žieduotoji papūga - Psittacula krameri
Maniškis lekia maudytis,kai tik ijungiu mikseri...įdomiai ji tas garsas veikia.o del pasakojimu,labai smagu,kad temuke neuzmiega ilgam...tad visad laukiame.
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Maniškis kol kas labai bijo fotoaparato garso, nors ir be blykstės, bet yra fokusavimo spragsėjimas ir fotografavimo, tai baidosi. Na bet viskas su laiku.
Šiandien labai trumpam abiejomis kojytėmis man ant rankos užlipo dėl banano, ir dar porą kartų visą krūtine ant vienos rankos atsigulė, kad bananą kitoje rankoje pasiekt. Taip ir neapsisprendė kas geriau ar užlipti kojomis ar beveik atsigulti ant rankos
Šiandien labai trumpam abiejomis kojytėmis man ant rankos užlipo dėl banano, ir dar porą kartų visą krūtine ant vienos rankos atsigulė, kad bananą kitoje rankoje pasiekt. Taip ir neapsisprendė kas geriau ar užlipti kojomis ar beveik atsigulti ant rankos
- Ptichka
- Augintiniai:
Apsisprendė, mieliau užlipa ant rankos. Trumpam, bet nebenulekia kaip nuplikytas, ramiai pasiima laikomą maistą. Šiandien ir dukrai ant rankos užlipo tai galvojau išsilydys iš laimės prie narvelio.
Jei dukra atsistoja su maistu iš karto kai tik pasitraukiu aš, jis elgiasi taip lyg nebūtume su ja vietom apsikeitę, daro viską ko mes tikimės. O jei aš papratinu ryte, ji vakare ar bent jau po kažkokios pertraukos tai jos baidosi labiau.
O jau plunksnytės kokiais kiekiais šeriasi, vaje atrodo plikas liks jei taip ir toliau. Vakar saujelę plunksnų pauosčiau, žinot kas nustebino, kvapas aip žiurkėno
Jei dukra atsistoja su maistu iš karto kai tik pasitraukiu aš, jis elgiasi taip lyg nebūtume su ja vietom apsikeitę, daro viską ko mes tikimės. O jei aš papratinu ryte, ji vakare ar bent jau po kažkokios pertraukos tai jos baidosi labiau.
O jau plunksnytės kokiais kiekiais šeriasi, vaje atrodo plikas liks jei taip ir toliau. Vakar saujelę plunksnų pauosčiau, žinot kas nustebino, kvapas aip žiurkėno
- Ptichka
- Augintiniai:
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Prapuolė žinutė. na gal ir gerai, atrodo temą teršiu. Prašiau patarimo dėl jaukinimo, o pasirodo visa atskira tema yra. Tik bėda, kad reik visur (t.y. maistas, jaukinimas, žaislai...) paskaityti tai visur labai lėtai į priekį stumiuosi. Vakare laisvo laiko ne per daugiausiai, o jo progresas greitesnis nei aš spėju temas skaityti.
Tik norėjau pasidžiaugti, kad paguldžius užtveriančią-tuščią ranką ant šono, norėdamas pasiekti skanėstą jis priverstas via krūtine prie rankos prisiglausti arba ant jos užlipti. Mieliau glaudžiasi
Nežinau ką toliau daryt, ant rankos tupi per trumpai, kad galėčiau bandyt pakelt.
Tik norėjau pasidžiaugti, kad paguldžius užtveriančią-tuščią ranką ant šono, norėdamas pasiekti skanėstą jis priverstas via krūtine prie rankos prisiglausti arba ant jos užlipti. Mieliau glaudžiasi
Nežinau ką toliau daryt, ant rankos tupi per trumpai, kad galėčiau bandyt pakelt.
- Ptichka
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
merseda31 - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
Na krameriai balsa turi..gal nerekia o tik taip atrodo,gal toks balsas visad bus.gaila nežinau ar berniuku ar mergaiciu balsas stipresnis.
Gal turite nufilmave kaip rekia?
Gal turite nufilmave kaip rekia?
-
- Augintiniai:
Ebai aš pati susipratau, bart nuo moderatorių negavau, į kitą temą nenukreipė... o be to dingusi žinutė buvo daugiau pasipasakojimas kaip mums sekasi + prašymas patarti dėl sekančio jaukinimo žingsnio, nes kitos temos apmirę.
Beje gal šiame forume yra būdų kaip sekti pasirinktas temas, kad iš karto būtų galima pasirinkti favorite ir matytusi ar ;po manęs kas nors jau rašė žinutę?
Beje gal šiame forume yra būdų kaip sekti pasirinktas temas, kad iš karto būtų galima pasirinkti favorite ir matytusi ar ;po manęs kas nors jau rašė žinutę?
- Ptichka
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių