Nimfos - Nymphicus hollandicus
-
Gerty13 - Pranešimai: 199
- Augintiniai:
Smagu, kad radot ko norėjot.
O aš vis stebiuosi Milka.
Tokia švelni tampa, kai nori, kad pakasyčiau. Vis savo galva kiša tarp pirštų, ar man veidą liečia su snapu.
Ir tokius švelnius garsus leidžia.
Labai mėgsta kabėti žemyn galva ant šakos.
Ir nepatinka jai narvely būt. Vakare įeina į narvą, bet jei uždarau dureles, tada jau neramumai prasideda.
O atidarius duris, ji tiesiog sėdi šalia jų.
Būna, kad kai išjungiu šviesą, ji tik tada pradeda laipiot narvo grotom, nesvarbu, kad būna savo miegojimo vietoj. Bet naktinė mankšta vistiek vyksta, o paskui, aišku, grįžta ten pat.

O aš vis stebiuosi Milka.

-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Sveikinu įsigijus gražų nimfuką (na arba nimfutę)
Beje ačiū už pritarymą, labai smagu žinoti, kad yra panašiai galvojančių
Mažyliai šiandien iškrėtė pirmą kiaulystę.... Iš tėvelių išmoko tapetus draskyti...tai dabar tenka visus 5 nuolat stebėti, kad nelystų prie tapetų...

Beje ačiū už pritarymą, labai smagu žinoti, kad yra panašiai galvojančių

Mažyliai šiandien iškrėtė pirmą kiaulystę.... Iš tėvelių išmoko tapetus draskyti...tai dabar tenka visus 5 nuolat stebėti, kad nelystų prie tapetų...

- Blondi
- Augintiniai:
Ačiū
Smagu šiame forume rodytis, kai visi taip už džiaugiasi
Pastebėjau, kad mažylis lyg ir bando kažką murmuliuoti panosy, tai tikiuosi, kad visgi atspėjau ir tas murmuliavimas ilgainiui čiulbėjimu virs
Taip pat atėmiau iš Lilės ir Irisiuko veidrodį, pakabinau jam, tai visą laiką tupi ant jo, su juo kalbasi. Gali būti, kad tiesiog kompanijos jam trūksta, o gal čia prie patiniškų bruožų galima būtų priskirt...
Beje, banguotukai, rodos, visai nieko prieš buvo tokią kompaniją turėt. Paspoksojo pusvalanduką, o po to ramiai sau čiulbėjo, kutinėjosi ir nekreipė dėmesio į gigantą. Gal man jiems vėliau, kai nimfukas prie žmogaus pripras, bendrą narvą padaryt, linksmiau trise bus?
O, blondi, aš pritariu Papoogai, kad tai - visiškai normalus čia požiūris yra. Aš benamiais kačiukais jau antrus metus užsiimu, tai visus, kuriuos dovanoju, dovanoju tik su sąlyga, kad paliks kontaktus, palaikys ryšį, jei bus kokių problemų, pirmiausia kreipsis į mane, taip pat, jei norės atiduoti, atiduos tik man atgal

O, blondi, aš pritariu Papoogai, kad tai - visiškai normalus čia požiūris yra. Aš benamiais kačiukais jau antrus metus užsiimu, tai visus, kuriuos dovanoju, dovanoju tik su sąlyga, kad paliks kontaktus, palaikys ryšį, jei bus kokių problemų, pirmiausia kreipsis į mane, taip pat, jei norės atiduoti, atiduos tik man atgal

-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Dėl veidrodžio, tai bent jau pas manęs tiek mergytė, tiek berniukas su juo bendrauja....Bet mergytė su juo nesipyksta, o patinas kartais ir pasipykti bando
Tikiuosi, kad tikrai būsit patinėli įsigijus kaip ir norėjote
O kaip pats nimfukas į banguotukus reagavo?

Tikiuosi, kad tikrai būsit patinėli įsigijus kaip ir norėjote

- Blondi
- Augintiniai:
Blondi, labai teisingas požiūris
. Kai mano Gražuolę reikėjo parduoti, tai labai atskingai rinkausi šeimininkus, nors norinčių pirkti buvo daug. Pasirinkau, atrodo, geriausią variantą, bet kad pirkėja toli gyveno, ir negalėjo iš karto paukštuko atvažiuoti. Pažadėjau, kad palaikysiu jai, bet taip ir neatvažiavo. Buvo ir vėliau besidominčių, bet neatitiko pirkėjai mano reikalavimų, tai taip ir liko paukštis pas mane, bet kam parduoti nenorėjau.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš net pati atveščiau, kad ir į Vilnių mažiuką, jei bučiau tikra, kad į geras rankas paklius Mažylis.... Noriu, kad mažyliai būtu tokie pat mylimi kaip ir mano Banyte su Mažiumi 

- Blondi
- Augintiniai:
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių