Nimfos - Nymphicus hollandicus
Sveiki visi, rašau po gan ilgos pertraukos. Mano nimfos jau paaugo, išsišėrė, taigi dabar jos jau turbūt su nuolatiniu apdaru
. Perlinė nimfa pametė daug perliukų, čiulba, taigi ten greičiausiai patinėlis. Lutino nimfa nečiulba, buvo pastarosiomis dienomis užėjęs toks tarytum vištos kudakavimas pas ją, ir šiaip Rikiui buvo nekarta atkišus užpakalį ( išsirietus ir pakėlus uodegą) tai manau jog ten patelė. Taigi noriu paklausti ar tikrai sunku nimfas prisijaukinti, kai jos yra poroje, nes mano nimfos nėra dabar tokios baikščios, o šiandien netgi buvo užlipusios ant piršto(dėl saulėgrąžos), o Rikis netgi laipiojo po visą ranką, nors kol buvo kambaryje (dabar jos lauko voljere) ant rankos tik šnypšdavo arba bandydavo sprukti. Taigi pasiekėme nemažai, nors mes esame poroje
.
Oi kiek aš čia daug prirašiau

Oi kiek aš čia daug prirašiau

-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Ačiū
Turbūt per šitiek laiko matydamos papūgos, kad tik maisto, vandens įdedu, jas pakalbinu, bet nieko blogo nedarau, įgijo mano pasitikėjimą

Turbūt per šitiek laiko matydamos papūgos, kad tik maisto, vandens įdedu, jas pakalbinu, bet nieko blogo nedarau, įgijo mano pasitikėjimą

-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Sveiki
Pagausejo musu nimfu seimyna, atsikrauste patinelis ir labai labai draugiskas
Pardaveja sake, kad jam apie 1,5metu, bet pas ji dar daug spygliuku ir pazastys plikos.... Tai cia dar neuzauge plunksnos, ar jam kazkas negerai?

Pardaveja sake, kad jam apie 1,5metu, bet pas ji dar daug spygliuku ir pazastys plikos.... Tai cia dar neuzauge plunksnos, ar jam kazkas negerai?
-
julius - Pranešimai: 125
- Augintiniai:
atsiprasau,kad rasau be nosiniu ir varneliu,bet kompiuteris sugedes,o telefone nera lietuviu kalbos. Taigi... gal nelabai ir pamenat mano Cizute kuri is kaimo buvo parvesta. Metus laiko su manimi prabuvo ir si ryta radau nebegyva ;/ neskraide nuo pat parsivezimo,veliau apako. Geriau jai TEN ;/
- justekis
- Augintiniai:
-
julius - Pranešimai: 125
- Augintiniai:
neskraidė, apako... ryškiai mityba nesubalansuota buvo, o ypač, kalcio, D, B grupės vitaminų trūkumas.
visa puokštė problemų, į kurias buvo nekreipta dėmesio. šerias paukštis tavo, o po sparnu gi ir neturi būt apaugę
visa puokštė problemų, į kurias buvo nekreipta dėmesio. šerias paukštis tavo, o po sparnu gi ir neturi būt apaugę
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių