Nimfos - Nymphicus hollandicus
Žinau atvejį, kai banguotukas gyveno narvelyje, o gretimame narvelyje gyveno nimfų pora. Paskui jie visi buvo perkelti į voljerą su pertvara - nimfos vienoje pusėje, o banguotukas - kitoje kartu su naujai įgyta banguotuke. Deja, jis ir toliau norėjo draugauti su nimfomis, į banguotukę nekreipė dėmesio, per pertvarą ėmė maitinti savo mylimą nimfą. Bet jeigu jis su patele būtų apgyvendintas taip, kad nimfų nematytų ir negirdėtų, tai gal susidraugautų su savo rūšies atstove. Jeigu Pilyputė gautų nimfą į draugiją, kadangi banguotukų aplinkui nesimatytų, tai greičiausiai ir priimtų naują vyrą. Tik, aišku, paukščiai, kaip ir kiti gyvūnai bei žmonės, turi savo simpatijas ir antipatijas - su vienais iš karto susidraugauja, o kitų nenori priimti.
Pas mane kaip tik patelėms klykavimo laikotarpiai užeina, o ne patinui.
Pas mane kaip tik patelėms klykavimo laikotarpiai užeina, o ne patinui.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Munex,iš namų tai nereikės bėgti juk ne ara pirksi,girdėtumėte maniškio rėkyma,o iš paskos šuo,o čia tai bėgti reikia.O aš pirkčiau toki kaip Rapoliukas,gal jai lengviau apsiprasti butu.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
aha, pas mane irgi patelė spieglė didelė, patinukas pakankamai tylus
bet kaip tu sakei, nenori vaikų, tai turbūt tada tik banguotukas į vyrus lieka

bet kaip tu sakei, nenori vaikų, tai turbūt tada tik banguotukas į vyrus lieka

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai gi va,labai sunku ka nuspresti.O ir banguotukas kitas gali nelabai suprast ko is jo nori,be to norisi jaukaus(ir butinai melyno
),o toki sunku rasti,taip,kad irgi neaisku
Jau galva sukasi,nezinau ka daryti.Man su triuksmu butu dzin,bet va ligoti tevukai kartu gyvena,o jie kartais ir diena pailseti nori,tai tik del to.
Gavau labai labai vyliojanti pasiulyma is vienos forumietes,labai grazu jauna lutinuka berniuka turi,bet velgi,gal vaikys maziuka?Zodziu visiskas galvosukis,o dar as nesu tikroveje net girdejusi berniuku ciulbejimu
,neisivaizduoju ar nebus labai garsiai,ar ikiriai.Ar jie pastoviai svilpauja,ar tik kartais?

Gavau labai labai vyliojanti pasiulyma is vienos forumietes,labai grazu jauna lutinuka berniuka turi,bet velgi,gal vaikys maziuka?Zodziu visiskas galvosukis,o dar as nesu tikroveje net girdejusi berniuku ciulbejimu

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
maniškis tik rytais užčiulba, o ir čiulba labai smagiai ir maloniai, galėtų ir dažniau
su patelės spiegimu nepalyginsi
o dėl vaikymo tai net nežinau, juk draugiškos nimfos
iš tikrųjų ir naujam banguotukam neaišku būtų ko ta didelė moteris iš jo nori

iš tikrųjų ir naujam banguotukam neaišku būtų ko ta didelė moteris iš jo nori

-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tai vat,del to banguotuko nelabai noriu.Cia jau retai taip buna,kad tokia meile kaip tarp maniskiu buvo.ir siaip nimfukai idomesni,zaidzia daugiau,lesa ivairiau.Norisi juos palepinti,o Rapoliukas jokiu uogu ir darzoviu,isskyrus morkas,obuolius,nevalgydavo.
Jauciu,jei atsirastu jaukus giedorius tikrai netsilaikyciau
,protelis atsijungtu ir suvadovautu jausmai,o jie sakytu-jamam 
Jauciu,jei atsirastu jaukus giedorius tikrai netsilaikyciau

-
- Augintiniai:
Banguotuką mėlyną ir jaukų tikrai nesunku surasti, jaunikliuko tik reikia. Smile kaip tik tokius jaukius pardavinėja, mėlynų irgi turi
. Mano banguotukai įdomesni už nimfas - daug judresni, žaismingesni. Bet Pilyputei būt geriau nimfukas - jie gi viena kalba šneka. Nimfų patinai paprastai nerėkia, nebent po vieną laikomi, tada poros nori ir klykia. Jeigu Pilyputė norės naują jaunikliuką vaikyti (kas visai gali būti), tai pasaugosi pradžioj, o paskui apsipras. Jeigu jaukų patinuką siūlo (Jovita, kaip supratau), tai ir imk. Banguotuką spėsi ir vėliau įsigyti, jeigu dar vis norėsi.

-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
taip, čia aš siūliau.. bet jis nėra visiškai rankinis, kad glostyt visada gali, ar rankose laikyt, va šiandien beje aš kakliuką jam pakasiau, ir ankščiau duodavosi pakasomas, bet paskui šiek tiek buvau apleidus, bet jis toks meilus visai, bet jei Munex nori visiškai rankinuko, tai nėra toks pas mane. bet tarp žmonių jaučiasi puikiai ir tikrai nori draugaut, nusiunčiau Munex video kaip švilpauja.. Bet manau jei Pylipai draugija, tai mano kažkodėl galvoju kad tiktų, nes jei kada susilauktų vaikučių, na juk jis tėvų maniškis visiškai išmaitintas ir savo mokėtų augint manau tada. jei kada taip gautus...ir charakteris švelnus...aš tai būčiau labai patinkinta..
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Apie banguotuka kol kas tikrai nebegalvoju,parodysiu rytoj Jovitos grazuoli Pylipai,tegul pasiklauso,jei moteriskei patiks,mes busim bejegiai 

-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių