Mėlyngalvė Loriketė - Trichoglossus haematodus
va va kokia as nuspejama
Ech svajoju tai as apie eklektusa, bet kol esu nuomojamame bute, tai tikrai negaliu jo sau leist. Loris butu mazesnis, mobilesnis, maziau vietos uzimantis draugas. Turint toki pauksti butu galima dar ir apie kompanija jam pagalvot. Laiminga visapusiskai padaryt.
Ieskojau internete galimybes jiems maisto nupirkti, tai galva apsisuko. Ten visas mokslas pradzioj apie ju mityba.
Mano draugas tai turbut ir rytoj nupirktu ja surades, bet as tokia labiau "stradalintoja". Matau kliutis visur: Kur narva statysim, gal reiktu narva patiems gamint specialu koki, kuo maitinsim, kokios dazniausiai pasitaikancios ju ligos ir nuo ko, kaip cia man reikes is darbo grizinet neaktara keist, kad nesugestu, reik prisiskaityt visokiu metodu mokyt is karto kakint i vieta ir dar milijonas klausimu, kuriuos manau reikia atsakyti dar kol netupi issigandes paukstelis ant laktos.
Pirmas loris forume butu. Kas man pades, jei sunegaluos? Geriausiai butu pirkti jauciu is kokio zmogaus, kuriam bet kada galima paskambinti, kuris zino paukstuko mitybos iprocius ir pan. Man atrodo cia puse metu iki pirkimo tures praeiti
per tiek laiko gali ir noras dingti.

Ieskojau internete galimybes jiems maisto nupirkti, tai galva apsisuko. Ten visas mokslas pradzioj apie ju mityba.
Mano draugas tai turbut ir rytoj nupirktu ja surades, bet as tokia labiau "stradalintoja". Matau kliutis visur: Kur narva statysim, gal reiktu narva patiems gamint specialu koki, kuo maitinsim, kokios dazniausiai pasitaikancios ju ligos ir nuo ko, kaip cia man reikes is darbo grizinet neaktara keist, kad nesugestu, reik prisiskaityt visokiu metodu mokyt is karto kakint i vieta ir dar milijonas klausimu, kuriuos manau reikia atsakyti dar kol netupi issigandes paukstelis ant laktos.
Pirmas loris forume butu. Kas man pades, jei sunegaluos? Geriausiai butu pirkti jauciu is kokio zmogaus, kuriam bet kada galima paskambinti, kuris zino paukstuko mitybos iprocius ir pan. Man atrodo cia puse metu iki pirkimo tures praeiti

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Vadinasi,laukiam.
O šiaip jau,jeigu nupirko tai ir augina.Nepirko gi,kad į laisvę paleist. 

Paskutinį kartą redagavo Vygintas 2011.10.09 23:18. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
aš tai turiu
, tik kikoj laikau
, jau metus laiko porelė ten gyvena, ta porelė, jų stebėjimas, buvo stiprus stūmeklis link to, kad pas mane atsirado antra papūga, va kaip

-
- Augintiniai:
Tiksliai zinau, kad is akropolio petcenter dingo pora loriu. Gal ir tas nupirko kazkas. As tai visai tikiu, kad toki pauksti ir is inercijos galima butu nupirkt. Atrodo tiesiog nedidele baisiai grazi papugele. Ateini nimfos, o issinesi lori. Kainu skirtumas aisku akivaizdus, bet tiems, kas pinigu neskaiciuoja tai visai imanoma. Pardavejos ju mityba jauciu sugeba trim sakiniais apibudint.
Lietuvoj tai tikrai turi buti auginanciu, bet kur as juos sugaudysiu
skaiciau, kad veisias jos lengvai.
Lietuvoj tai tikrai turi buti auginanciu, bet kur as juos sugaudysiu

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Vakar (liepos 13 d.) isigyjome Lori is PETCENTER Vilniaus p.c. Panorama.
Patele.
Pardaveja sake kad jai kokie metukai, ar ne perdaug kad ja ismokyti ir tt?
Pries tai 15 metu turejome nimfa, buvo labai draugiska, galejome isimti is narvelio ir pazaisti, sita kol kas neduoda save isimti, manau turi praeiti laikas kol pripras.
Valgo nektarinus su mielu noru
Tyli ir rami, bet labai energinga.
Moko duoti "penkis".
Patele.
Pardaveja sake kad jai kokie metukai, ar ne perdaug kad ja ismokyti ir tt?
Pries tai 15 metu turejome nimfa, buvo labai draugiska, galejome isimti is narvelio ir pazaisti, sita kol kas neduoda save isimti, manau turi praeiti laikas kol pripras.
Valgo nektarinus su mielu noru

Tyli ir rami, bet labai energinga.
Moko duoti "penkis".
- svizare
- Augintiniai:
Smagu, kad toks paukštis forume atsirado. Laukiam pasirodant.
O maistu ar pasirūpinai? Vien vaisių neužteks.
O maistu ar pasirūpinai? Vien vaisių neužteks.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių