Nimfos - Nymphicus hollandicus
Ir maniškis Rikis vizualiai mažesnis už Čipą. Galbūt jų tokie genai — vieni auga didesni, kiti mažesni, vieniems labiau reikia bendravimo, kitiems mažiau. Jie kaip žmonės

-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
Taip, taip maniske irgi lyg ir didesne už patina, bet patinelis kol dar nebuvom jo nusipirke gal tik karta buvo išleistas is narvo mes tai isleidziam kiekviena diena tai skraidunas nekoks
ji ir jaukinti kitaip reikėjo kai jis begdavo nuo manęs, o neskrisdavo
bet ir Kuke gan lengvai prisijaukinau ( nors ji puiki skraidune )atskrenda ant galvos, šiandien leidosi pakasoma ir siaip draugiška, aktyvi
manau tikrai greitai prisijaukinsit 

- Aistukas
- Augintiniai:
Mano Čipa ne tik, kad stambesnė, bet kai skrenda, tai labai greitai ir manevringai, kai abu skrenda, ir kai įsiklausai, tai atrodo kad du skirtingų rūšių paukščiai skrenda, nes nuo Rikio skraidymo beveik jokio garso nėra, o kai skrenda Čipa tai toks beveik švilpiantis garsas, net nebežinau kaip nupasakot
.
Beje mano papūgajų labai aktyvumas skiriasi. Rikis pastoviai kažką krapšto, vaikšto graužia ir t.t.
, o Čipa tik ryte kažkokia veikla užsiima, po to beveik visą laiką pratupi vienoje vietoje 

Beje mano papūgajų labai aktyvumas skiriasi. Rikis pastoviai kažką krapšto, vaikšto graužia ir t.t.

-
- Augintiniai:
Va pas mane tai su aktyvumu kartais buna abu aktyvus, atvirkščiai nei pas tave. O Cipas tai skraido nedaug, nes nepergeriausiai ir moka labai greitai plasnoja ir greitai uzdusta, Kuke taip gražiai, manevringai žodžiu visai kitaip 

- Aistukas
- Augintiniai:
O tai ne pas manęs vienos keistai nimfa skraido...patinas tai kaip profas (neskaitant atsitiktinių apsižioplinimų, kai pasukti pamiršta laiku), o patelė kai skrenda tai sparnais trigubai dažniau plasnoja ir greit pavargsta....Nemokša mūsų maža
Sveikinu visus, kas naujus augintinius įsigijo

Sveikinu visus, kas naujus augintinius įsigijo

- Blondi
- Augintiniai:
Tai ir pas mane Čipa greit padūsta: gal dėl to kad stambesnė, o gal dėl to kad greit skrenda, o gal dėl to kad stambesnė, smarkiau plasnoja ir greičiau skrenda 

-
- Augintiniai:
- Aistukas
- Augintiniai:
Diana258 mano kaimas Zarasuose tai žinau, koks ilgas kelias iki Vilniaus, nemazai jums teko vaziuoti
.

- Aistukas
- Augintiniai:
taip, varkse papugyte ilgai dezutej pasedejo... bet va siandien jau taip netycia gavosi susipazinti su musu berniuku, tai iskart rami liko, daug valge, karstesi ir bendravo is skirtingu narvo pusiu
tik va berniukas tai nelabai graziai pasielge
pasieke jis naujokeles kuodo viena ypac ilga plunksnele ir patempe stipriau
bet siaip tai draugiskai elgiasi, pradeda jai daineles traukt
tikimes, kad greitai pripras vienas prie kito ir galima bus kartu isleisti 

- diana258
- Augintiniai:
Man irgi baisu dėlto, kad jei Lučiui nupirksim draugę, kad jis jos neskriaustų, arba kad nekreips dėmesio.
Sveikinu ir aš
Sveikinu ir aš

Paskutinį kartą redagavo Jovita 2012.01.07 18:06. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 10 svečių