Nimfos - Nymphicus hollandicus
Aistukas, nieko sau daigintų kviečių valgymo ypatumai pas tave....Maniškiai taip nesidalina, kad ramiai abu pavalgytų visko po du bliudelius reikia dėti.... 

- Blondi
- Augintiniai:
na va, siandien atidariau naujokes narveli, mano berniukas (Keris) bande pas ja uzeiti, pasisveciuoti. pradzioj tai ikirto berniukui. nuo tada jis prisibijo naujokes... toliau isigudrino islipti is narvelio ir skrido paskui Keri. ir vel jis issigando jos plansnojimu ir sekiojima. tai dabar sedi abu ant narvelio ir kai tik panele prieina arciau, jis kerta, veja nuo saves (dazniau pagasdindamas ar i uodegos plunksnas kerta, snypscia).
pastebejau, kad Keris jau bando lipti ant naujokes, o ta varkse nesupranta ir todel jis tik dar labiau pyksta
nu zodziu, taip nezinau a daryti, atrodo ir padainuoja jai is toliau, kalbina, bet tik pasitaiko proga ir kerta, gasdina.
gal ka patarsit? isvis nenumanau kas toliau bus

pastebejau, kad Keris jau bando lipti ant naujokes, o ta varkse nesupranta ir todel jis tik dar labiau pyksta

nu zodziu, taip nezinau a daryti, atrodo ir padainuoja jai is toliau, kalbina, bet tik pasitaiko proga ir kerta, gasdina.

gal ka patarsit? isvis nenumanau kas toliau bus

- diana258
- Augintiniai:
Man atrodo reikia laiko jiems daugiau ir susidraugaus po truputi...
O dėl bandymo lipti, tai nieko tokio, ateis laikas, kai ir ji supras kame reikalas ir viskas bus gerai. Pas mane patinas jaunesnis, tai buvo atvirkštinė situacija: patelė norėjo, kėlė uodegą, o tas dar nežinojo ką daryti reikia, tai tik dainavo vis pasilenkdamas pasižiūrėti po ta uodega
Juokinga dabar man tai prisiminti
Nes dabar maniškiai poruojasi po 4-5 kartus per dieną, tikros Nimfos 

O dėl bandymo lipti, tai nieko tokio, ateis laikas, kai ir ji supras kame reikalas ir viskas bus gerai. Pas mane patinas jaunesnis, tai buvo atvirkštinė situacija: patelė norėjo, kėlė uodegą, o tas dar nežinojo ką daryti reikia, tai tik dainavo vis pasilenkdamas pasižiūrėti po ta uodega

- Blondi
- Augintiniai:
oho
na turbut tiesa sakot. tik bijau, kad nesusidraugaus
pastebejau, kad jie nepasidalina maistu. jei vienas nueina valgyti ir kitam prireikia ir pykstasi. nors ir 2 indelius pakabinau, vieviena reikia abiem is vieno valgyti 

na turbut tiesa sakot. tik bijau, kad nesusidraugaus

- diana258
- Augintiniai:
- diana258
- Augintiniai:
Gražios nimfos
. Tai pirmai gal ir matei kai patinas kirto ir gal netyčia išpešė plunksną, tai pagalvojai, kad pešioja. Jei dabar nepešioja, tai turėtų ir nepešiot, gal ten buvo tik nesusipratimas 
P.S. Mano Rikis labai panašus į tavo Kerį

P.S. Mano Rikis labai panašus į tavo Kerį

-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
- diana258
- Augintiniai:
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
EmiliukaS - Pranešimai: 296
- Augintiniai:
Diana258 nesijaudink pas mane irgi panasiai nesiliecia beveik viens prie kito, bet visada kartu buna ir skirtingais indeliais išmoko naudotis 

- Aistukas
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių