Nimfos - Nymphicus hollandicus
Nu ir pasisekė Maugliui
Dainuoja visom keturiom ar tik vienai?
Maniškis tai dainuoja pagrinde man kažkodėl pastaruoju metu, savo merginai dainuoja tik kai ji valgo...Keistas įprotis atsirado, ji tik pradeda valgyti, tai jis iš karto lenda su savo dainom....

Maniškis tai dainuoja pagrinde man kažkodėl pastaruoju metu, savo merginai dainuoja tik kai ji valgo...Keistas įprotis atsirado, ji tik pradeda valgyti, tai jis iš karto lenda su savo dainom....

- Blondi
- Augintiniai:
-
blogiukeeee - Pranešimai: 327
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Ot tie patinai
Mano antros vados mažyliai ilgiau užsibuvo nei pirmos, tai Mažius buvo pradėjęs dainuoti savo dukrytei, sparniukus skleisti prieš ją (matyt irgi poruotųsi su ja mielu noru), o jos broliuką tai erzindavo, vis bandė įkirsti savo tėtukui...
Antros vados vaikai (jie tik dviese ir buvo) buvo labai artimi, atrodė, kad porelė susidarė netgi, kartu gyveno iki 4 mėnesių, iš pradžių maniau, kad tai dvi mergytės, tai net galvojom gal kartu jas ir parduoti, kad neskirti, nes nei akimirkos neišbūdavo atskirai, visad sulipę (pirmoj vadoje taip nebuvo), ir baisiai nustebom kai pirma kartą čiulbėti ėmė bandyti, jau kelių dienų trūko iki 4 mėnesių...Tai džiaugiuosi, kad užsibuvo jie pas mus, o tai negera porelė būtų - gimininga...Kažkaip pasiilgstų aš mažiukų, buvau labai priptatus, kad namie ne dvi nimfos, o 4-5....

Mano antros vados mažyliai ilgiau užsibuvo nei pirmos, tai Mažius buvo pradėjęs dainuoti savo dukrytei, sparniukus skleisti prieš ją (matyt irgi poruotųsi su ja mielu noru), o jos broliuką tai erzindavo, vis bandė įkirsti savo tėtukui...
Antros vados vaikai (jie tik dviese ir buvo) buvo labai artimi, atrodė, kad porelė susidarė netgi, kartu gyveno iki 4 mėnesių, iš pradžių maniau, kad tai dvi mergytės, tai net galvojom gal kartu jas ir parduoti, kad neskirti, nes nei akimirkos neišbūdavo atskirai, visad sulipę (pirmoj vadoje taip nebuvo), ir baisiai nustebom kai pirma kartą čiulbėti ėmė bandyti, jau kelių dienų trūko iki 4 mėnesių...Tai džiaugiuosi, kad užsibuvo jie pas mus, o tai negera porelė būtų - gimininga...Kažkaip pasiilgstų aš mažiukų, buvau labai priptatus, kad namie ne dvi nimfos, o 4-5....

- Blondi
- Augintiniai:
Sveiki. Skubu pasigirti
vos tik grįžus namo, puoliau jaukintis paukštelio. Šiokią tokią pažangą jis jau yra padaręs, nes jį jaukino brolis, išmokė čiulbėti melodiją net
bet pačią pirmą dieną manęs siaubingai bijojo jis
nu ir ką, šiandienos rezultatas yra tas, kad jau užlipa po biškiuką netgi nuo narvo, išeina iš lėto atitraukti nuo tupėjimo objekto, nes vos paimdavau, jis atsitūpdavo ir skrisdavo ten, kur buvo tupėjęs
šiandien išvis palei veidą išėjo pasitupdyti. Pavyksta keisti rankas, darau laiptukus aš jam iš pirštų
bet sunkoka su juo visgi. Pusės metų berniukas ir beveik nematęs rankų. Tikimės, kad pavyks iki galo prijaukinti 

-
MetuArbata - Pranešimai: 276
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
-