[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 704: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4761: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4765: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3891)
Paukstis.lt • Temos rodymas - Nimfos - Nymphicus hollandicus
logo

Nimfos - Nymphicus hollandicus

Senegalai, Nimfos, Rozelos, Margaspalvės, Krameriai, Aratingos, Kakariki ir t.t.

Standartinė Phonto » 2012.08.09 23:33

Sveiki visi :dobri:
Grįžtu aš po ilgos pertraukos, kai nesilankiau šitame forume. Sveikinu visus, kurie įsigijo naujų draugų, ar susilaukė vaikelių :* .
Mano papūgos visą vasarą jau gyvena voljere. Kaip pastebėjau, Rikio atmintis labai gera, nes aš retai jo prašau apsisukti ant piršto, bet visad, kai paprašau, iškart apsisuka. Jeigu kas prisimenat, tai aš buvau užkabinęs inkilą, ir laukiau nimfukų. Deja, dar iki šiol nesulaukiau nei vieno kiaušinio :no: .
Tai tiek šiai dienai :bye:
Vartotojo avataras
Phonto

Augintiniai:

Standartinė Munex » 2012.08.10 15:49

Sveikas :bye: ,pasakojimas idomus,bet ir nuotraukyciu reiketu,priminimui :winkas: :xaxaxa:
Vartotojo avataras
Munex

Augintiniai:

Standartinė Phonto » 2012.08.10 22:50

Nuotraukyčių... Nu pabandysiu ryt pafotkint, jei fotiko labai nepuls, mat vis dar inkilas voljere, ten Rikiui nenusibosta sėdėt, nors nebesėdi ištisai, kaip anksčiau, bet kadangi inkilas yra, tai labai aršiai jį gina :piktas: :cha:
Vartotojo avataras
Phonto

Augintiniai:

Standartinė nile » 2012.08.10 22:59

Tai gal tu tą inkilą nuimk ,kad jis mažiau nervuotusi ,ko ten tupėt ir gint jeigu nėra ką. :nežinau:
Vartotojo avataras
nile

Augintiniai:

Standartinė Phonto » 2012.08.10 23:33

Tai ir aš taip manau, kad reikia nuimt, bet vis tikėjaus kiaušinių, ir vis dar tikiuosi... Na, bet kadangi ne aš vienas galvoju, kad tuščiai jis nervus gadina, tai tikrai nuimsiu ryt :)
Vartotojo avataras
Phonto

Augintiniai:

Standartinė meskuciai » 2012.08.11 18:16

Sveiki,
Mes naujokai - dvi papūgos Nimfos - Čiulba ir Rikis. Šeimininkė vis dar nelabai tikra, ar mes tikrai patelės, ar patinėliai... Todėl norim čia pasirodyti, gal jūs paprotinsit :)
Prikabinti failai
100_9189.jpg
Vartotojo avataras
meskuciai

Augintiniai:

Standartinė sailor » 2012.08.11 19:09

Tas, kurio veidas matosi, tikrai patinas. O kitos reikėtų nuotraukos, kad galva iš priekio gerai matytųsi. Ir kokio ji amžiaus?
Vartotojo avataras
sailor

Augintiniai:

Standartinė meskuciai » 2012.08.11 20:33

Ačiū :). Mes papūgėles pirkome prieš 2 mėnesius. Mums sakė, kad jos atsiradusios pernai, todėl tikslaus amžiaus ir nežinom :unsure: . Jos abi iš vieno lizdo. Kartais pasipeša, kartais draugiškai viena kitą knebinėja. Viena prie kitos pripratusios - jei kuri išlekia į kitą kambarį, antroji jau šaukia. Drąsios, drąsiai lipa ant rankų ir galvos. Ar čia du patinėliai? Šios antrosios papūgos kuokštas ant galvos šiek tiek pilkesnis, ir uodegoje yra geltonai juodai dryžuotų plunksnų.
Prikabinti failai
100_9186_riki.jpg
Vartotojo avataras
meskuciai

Augintiniai:

Standartinė Aistukas » 2012.08.11 21:07

Panasu,kad abu patineliai :yes4: tos juodai geltonos plunksnos gali dar iskristi ir vietoj ju kitokios ataugs :winkas: o jie svilpauja? :whistle2:
Paskutinį kartą redagavo Aistukas 2012.08.11 21:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aistukas

Augintiniai:

Standartinė Phonto » 2012.08.11 21:08

meskuciai, sveikinimai BRAVO įsigijus draugų.

O aš vis dėl to nepafotkinau šiandien, nes mano kaime buvo šventė, fotoaparato reikėjo, tai taip ir neteko. Dabar papūgos jau pavargusios gal bus, tai nesinori jų trukdyt :yes4: . Šiaip tai, kaip ir sakiau, šiandien išėmiau inkilą, tai Rikis girdėjau po to kažkiek laiko rėkavo, dabar jau ramus :): . Tai tiek šiandienai :dobri:
Vartotojo avataras
Phonto

Augintiniai:

Grįžti į Vidutinės papūgos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 6 svečių

Forumo augintiniai

Kaladėlę aš kremtu
Ir snapelį dailinu!
Plunksnas dar pakedenu -
Savo grožį puoselėju!

2015 Gruodis