Strazdai - Turdus gentis
Na va ir pas mane strazdukas tupi, manau, kad katinas pasivogęs jį nešėsi, atbėgo šuo nuvijo katiną liko tik paukščiukas, tėvai zuja aplinkui, ar yra galimybėė kad jie jį parsigabens? Kažkaip neįtikėtina man. Prie kelio nepalikom, katinas tuoj grįžo ir ieško kur čia savo laimikį pametė, tai dabar ant terasos krašto bliūdelyje, pas mus iškart miškas už tvoros, tai tame miške tėvai zuja, manau mato jį.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Esu kazkokiam parke mates kaip strazdai savo jauniklius zeme begiojancius maitina.Tai gal galima surizikuot nunest tevam... 

-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Visako kaltininkas
Tas pūkis norėjo mane suvalgyti
Bet aš buvau išgelbėtas ir pasodintas į kvailą baltą indelį
Tėtis atnešė man slieką ir galvoja kaip čia jį man sumaitinti
Kadangi tėtis ilgai sukęs ratus taip ir neišdrįso pas mane nutūpti, tai buvau perkraustytas į modernišką lizdą.
Ir pakabintas slyvoje.
O čia tai jau prasidėjo balius, tėvai tempė ir sliekus ir šliužus vienas po kito.
Bijau tik kad neateitų vėl tas pūkis ir nesumedžiotų manęs
Tas pūkis norėjo mane suvalgyti

Bet aš buvau išgelbėtas ir pasodintas į kvailą baltą indelį
Tėtis atnešė man slieką ir galvoja kaip čia jį man sumaitinti
Kadangi tėtis ilgai sukęs ratus taip ir neišdrįso pas mane nutūpti, tai buvau perkraustytas į modernišką lizdą.
Ir pakabintas slyvoje.
O čia tai jau prasidėjo balius, tėvai tempė ir sliekus ir šliužus vienas po kito.
Bijau tik kad neateitų vėl tas pūkis ir nesumedžiotų manęs

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Oj, kokį fainuolį Papooga išgelbėjo...
Jei tėveliai rūpinasi ir lizdelis pakankamai aukštai, tai mažiukas tikrai išgyvens.
Aš prisimenu, kaip maniškiai tėvai prieš kokius tris metus visą varnėnų šeimynėlę gelbėjo - visi 3 mažiai iškrito iš lizdo. Ar jie buvo per sunkūs mažame lizdelyje, ar patys bandė jau mokintis skraidyti - nieks nežino. Užtat savas katinas iš karto prisistatė į veiksmo vietą. Tai nieko nelaukiant katinas buvo supakuotas ir uždarytas į namus, o mažiukai sukelti į savos gamybos lizdelį - dėžutę. Pačią dėžę užkėlė ant garažo stogo, kur katinas tikrai niekaip nepasietų lengvo grobio. Tėveliai nedelsiant vėl puolė mažiukus maitinti, o šie po kiek tai laiko jau ir skraidė be problemų. 

Jei tėveliai rūpinasi ir lizdelis pakankamai aukštai, tai mažiukas tikrai išgyvens.

-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias