Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
pradžioj tiek nebūdavo,bet kai randa maisto tai burys-kompanija vis didėja,kitom dienom netgi du kartus nešu maisto papildyt...patinka man tokasai vaizdas dažnai sėdim su vaikais ir stebime,zylutės neleisdavo žvirbliams ateit,bet šiandien jau visi lesė..lašinukais ir kėkštas atlekia pasivaišint,tik tas juodas vis po krūmais sliūkina,varnos aplink šuns teritorija vaikšto...tai taip ir gyvename..žemės riešutų lukštentu priskaldau,tai yra susmulkinu su svogūnų smulkintuvu,nes paukštukai mažyčiai,labiausiai juos lesa,saulėgražas vyras nupirko dideles..
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Pas mus skanestas nr.1 saulegrazos,dabar sniegas po visais medziais tik marguoja ,paziurejau atidziau ar islukstena,tai nei vienos sveikos ir kaip idomiai,ne taip,kaip papugos per puse perskelia,sitie skylute sone padaro ir issitraukia vidu.Stebejau viena zylute,kuri vis paima po semke ir ismeta,paima ir ismeta,galvoju kuo jai jos neitinka ,o pasirodo jau pilnas snapas prikimstas,nebetelpa ir byra zemen ,prisirinko gal 3-4 seklas ir nuskrido nuosaliau pietauti.Nakciai inesu i vidu lasinukus,kad atsiltu ir pusryciams minksti butu,dar nupirkau maltos taukines,labai gerai eina,truputis ir raumenuko yra,irgi prisirenka i snapuka ir nusinesa.O strazdui papyliau vysniu,ziuresiu ar les.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Munex as irgi lasinuka pakabinau ir matau, kaip jis nesusals per tokius salcius, arba kaip jie les susalusi, o gal lasiniai nesala.. Reikes ir man inesti, kad atsiltu, nes per nakti buvo paliktas lauke..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
I leda tai tikrai nesusala,bet sukieteja i kaula ,man tai nesunku inesti.Ryte,kai pauksteliai po nakties alkani,lasiniai buna minksti ir jos greiciau pasisotina
Nile,strazdai,kiek pastebejau,lesa tik susalusius(na tokius kaip supuvusius)obuolius,tai gal dar sules veliau.
Nile,strazdai,kiek pastebejau,lesa tik susalusius(na tokius kaip supuvusius)obuolius,tai gal dar sules veliau.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Na pas mane ant obuolio kolkas nieks nepareiske noro, bet jei dar netasibodau su savo kekshtais parodysiu kaip vinas ju siryt atrode, taip jau shalta buvo kad visas plunksnas pashiaushes, toks minkstutis taip ir noris paglostyt aš jiem lasiniu ir kabinu ir ant tvoreles gabaliukais pridelioju kad ciela praryja o sis gabalelis prisalo greit tai godziai po maza kasniuka atsikanda ir ryte ryja
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Ech ir aš negaliu atsidziaugt kasdiena ju labai laukiu, shaip apie pietus visad atskrisdavo o pastarosiom dienom kai tokios salnos jau nuo 10 pusryciauja, tai stengiuos kuo daugiau skanestu parupinti iki tol, nes kitaip pasibaido
3ju kekshtu sheimynele, o pernai jie tik 2 buvo
3ju kekshtu sheimynele, o pernai jie tik 2 buvo
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Pas mane tai nuo ryto aliarmas, nes turiu gal 20-30 žvirblių.Munex galvoju ,kad dabar tai obuoliai nesupus o ar lesė vyšnių?Dar pamerkiau batono į aliejų , o kai vėliau nuėjau pažiūrėti buvo likučiai į ledą sušale.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių