Laukiniai paukščiai namuose
ede labai gražus dagilis. tik ir man iškilo toks pat klausimas kaip ir sailor, o iš kur jūs jį gavot?
-
kormoranas2 - Pranešimai: 601
-
kormoranas2 - Pranešimai: 601
O kam ją iš viso namuose laikyti, Jeigu jau sužesitą radai,tai taip, o laukinį gaudyti, - pagalvokit, kokia jo gyvenimo kokybė bus. Nei skraidyti, nei pilnaverčio maisto gauti, nei su gentainiais bendrauti, nei veistis negalės.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
pasakysiu keleta piktu zodziu jei kiekvienas pirmas pasitaikes ims gaudyt ir"jaukint"vabzdialesius ju greit neturesim,laikiau juodasias zylutes gal 5 metus jos gyveno laisvai mano tevu bute joms buvo leidziama kur kas daugiau nei kt pauksciams miegodavo mamos geliu sakelese gaudavo didziulius kiekius milciu,svirpliuku,vaskinio ugniuko lervu-pacios jos gime mano gero biciulio voljere kurio dydis buvo 10 kv rusys ir ten jos gyveno su kt pauksciais,nesakau kad jos nelesdavo kito lesalo-lese lese kanapes,kanareliu avizeles,semenis taciau zvitrios ju akutes labiausiai dziaugdavosi gyvu maistu ,jei pro atvira balkona iskride paukstukai grizdavo namo nemanau kad joms budavo blogai,dar vienas paradoksas ziema jei tik istrukdavo tuo metu kai lesykloje pietaudavo didziosios zyles su ituziu vydavo jas salin is pat pradziu tai buvo 3 vieno lizdo pauksciai veliau is Maskvos parkeliavo dar 3 ,matydamas kad susidarius porelei tarp kitu pauksciuku kyla konfliktai kitos zylutes iskeliavo pas biciuli i lauko voljera kur vabzdzialesiai gyveno ir veisesi nuo amziu ,taip kad daug arimu reikia isart kad ismokt sekmingai vabzdzialesius augint bet dabar jau tik nelaisveje gimusius kuriu galima isigyt Vakaru salyse ir jei vel pats pvz laikyciau tai tik lauko voljere skendinciame zalumoje kaip kad pas gerus biciulius Cekijoj
vabzdzialesiai tai aukstasis paukstininkystes pilotazas ,graziausi vabzdzialesiai laisvej atminkit tai
vabzdzialesiai tai aukstasis paukstininkystes pilotazas ,graziausi vabzdzialesiai laisvej atminkit tai
- Prikabinti failai
-
- Parus_ater01 (Custom).jpg (22.38 KiB) Peržiūrėta 1299 kartus(ų)
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
aha aišku tada... ne gaudyt nenorėčiau tiesiog įsivaizdavau kad įmanoma kaip nors prijaukinti. na pas mane auga tokie patys kaip parodei sauliau.
-
Luxe;D - Pranešimai: 606
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių