Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
Nupirkau vkr banguotuku lesalo ten soros ivairios pagrinde, sumaisiau su saulegrazom, ir dribsniai mieziniai ar spelta, zodziu ka radau Apie tuos pauksciu "pyragus" irgi galvojau, reiks tauku prie progos pajamt, ir paieskot kur grudu nusipirkt, pas mus turguj jau nebe sezonas...neber kruopu...
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Aha, jau skaiciau vakar
As turbut isprotejusi del pauksciu Tiek man patinka ziuret juos lesancius per langa, o kai kekshtas atskrenda isvis alpstu is laimes
As turbut isprotejusi del pauksciu Tiek man patinka ziuret juos lesancius per langa, o kai kekshtas atskrenda isvis alpstu is laimes
-
- Augintiniai:
ir aš tokia pat ,bet vyrui jau atrodo nusibodo lesinti ne tik Totuką ,bet aibe zylių ,žvirblių ,šarkų ir kėkštų.O pasirodo ,kad kėkštai nėra tokie geriečiai,jie varo mažiukus iš lesyklų ,o pavasari sulesa kitų jauniklius,jie varnų šeimai priklauso vis tiek nuostabus.Pas mane pirmi metai tiek jų ,kad duris baisu atidaryti,nes gali užsimušti lėkdami,o lesa tai neišmaitinsiu jų ,gaujos,,
-
- Augintiniai:
Zinok vyras mate kaip Kekshtai pas mus sklype sraiges valge-ishkevalo iskrapsto ir suvalgo, tai jie tokie ir mesedziai gaunas O pas tave ir sharku buna? Shakes numirciau turbut is laimes jei i mano lesykla atskristu
-
- Augintiniai:
Pas mane ir šarkos ir geniai,o bukutis tai iš vis nieko nebijo O ,dabar aš galvoju iš kur sraigių tie kevalai kieme mėtosi,dabar aišku.Parašyta ,kad jie jauniklius kitų sulesa,ot taip, tas grožis elgiasi.
-
- Augintiniai:
Na, vakar pastatem nauja lesyklele, dailesne uz senaja, sukale man tevas, tai bijojau kad kekshtai ishsigas pradzioj, o jie siandie kaip niekur nieko puole lasiniu kimsht
Bet jau ka siandiena pamaciau, tai netekau amo isvis, zodziu tie kekshtai tikri grobuonys Ziuriu per virtuves langa ir matau, kad vienas kekshtas kazka krapshtosi ant zemes praktiskai atsisedes, kazka ish sniego traukia, ogi ziu-pele!!!!! sustingusia pele ishsitrauke ir nuskrido su ja svarbiausia kekshtas ne pats didziausias buvo, ne tevelis, bet jauniklis kuriam 2 metukai, bet matosi kad smulkiausias is mano trijules
Bet jau ka siandiena pamaciau, tai netekau amo isvis, zodziu tie kekshtai tikri grobuonys Ziuriu per virtuves langa ir matau, kad vienas kekshtas kazka krapshtosi ant zemes praktiskai atsisedes, kazka ish sniego traukia, ogi ziu-pele!!!!! sustingusia pele ishsitrauke ir nuskrido su ja svarbiausia kekshtas ne pats didziausias buvo, ne tevelis, bet jauniklis kuriam 2 metukai, bet matosi kad smulkiausias is mano trijules
-
- Augintiniai:
sveiki,labai nustebau savoje lesykleleje isvydusi varnena.Jau ketvirta diena jis pas mus apsilanko.Pasisiauses toks vargselis,salta jam.Atsiliko matyt nuo saviskiu.Kazin ar isgyvens per ziema,ar tinka jam zyluciu maistas.Kaip jam padeti,neisivaizduoju.
-
ingoshka - Pranešimai: 91
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių