Laukiniai paukščiai namuose
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Vadinas, dvigubai daugiau nei dabar. Bet kad jis iš esmės lesa tiek, kiek nori. Gal kad mažai juda, neskraido, tai mažiau ir sulesa.
Kitas dalykas, įsivaizduoju, kad musių lervos ko gero kaloringesnės nei visokie uodeliai ir mašaliukai.
Nu vis tiek reiks stengtis daugiau įsiūlyt.
Ale nepigiai čia man atsieis - 12g lervų 3Lt. Tai dienai 6Lt. Gal kas iš žvejojančių žino kur papgiai gyvą masalą parduoda?
Kitas dalykas, įsivaizduoju, kad musių lervos ko gero kaloringesnės nei visokie uodeliai ir mašaliukai.
Nu vis tiek reiks stengtis daugiau įsiūlyt.
Ale nepigiai čia man atsieis - 12g lervų 3Lt. Tai dienai 6Lt. Gal kas iš žvejojančių žino kur papgiai gyvą masalą parduoda?
- Arven
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na, tai vadinasi užtenka. Tai ir gerai.
Gal kas iš slaugiusių įsivaizduoja per kiek laiko maždaug sparnas sugyja?
Gal kas iš slaugiusių įsivaizduoja per kiek laiko maždaug sparnas sugyja?
- Arven
- Augintiniai:
iki tol, kol pradeda normaliai skraidyti.
o šiaip, jei paukštis uždarytas būna ilgiau nei 2 savaites, tai nuo to laiko jo budrumas pradeda bukti...
o šiaip, jei paukštis uždarytas būna ilgiau nei 2 savaites, tai nuo to laiko jo budrumas pradeda bukti...
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Tas man ir baisoka, kad jis manęs mažiau bijo, negu mano kanariukai ir amadinukai. Kai šalia būnu, jam visai dzin. Jeigu ranka narve tik truputį susiparina, bet ir tai užšokuoja ant viršutinės laktelės ir tiek.
Bendrai jis jaučias neblogai. Šiandien jau ir čiulbėt pradėjo. Bet sparnas atrodo ne per geriausiai... deja... Jis visą laiką nuleistą sparniuką laiko. Šiandien pabandė juo plasnot, bet jis tiesiog nukaręs per tą į priekį atsikišusį sąnarį.
Bendrai jis jaučias neblogai. Šiandien jau ir čiulbėt pradėjo. Bet sparnas atrodo ne per geriausiai... deja... Jis visą laiką nuleistą sparniuką laiko. Šiandien pabandė juo plasnot, bet jis tiesiog nukaręs per tą į priekį atsikišusį sąnarį.
- Arven
- Augintiniai:
o ar dezinfekavai tą sparną? kad tik nebūtų kokių užrkėtimų...
o čiupinėjai? gal išnarintas... jei taip, tai tada draugelį visam laikui turėsi jau
o čiupinėjai? gal išnarintas... jei taip, tai tada draugelį visam laikui turėsi jau
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Čiupinėjau, bet jis toks smulkutis, kad aš nelabai suprantu, kas ten yra. Bijau labai čiupinėt, kad dar labiau nepakenkčiau. Prie sąnario yra patinimas, kraujosrūva, žaizda. Tą žaizdelę dezinfekavau.
Nelabai aš noriu kirmėlėdžio draugelio su visam. Mielas jis ir balselis labai simpatiškas, bet aš mieliau mėgaučiausi juo kieme beskraidančiu.
Kaip manot ar yra šansų, kad sparnas sugis laikant jį nesutvarstytą? Galėčiau bandyt vėl prie šono jį pritvarstyt, bet labai sunku kai paukščiukas toks mažas. O be to praeitą kartą po to jis tik virto ant šono ir net nemanė lesti ar naudotis savomis kojomis. Et... Įsigijau galvosūkį. Man baisu, kad tas sparnas neapmirtų, nesugytų kreivai ar dar kas.
O gal suveiktų jei kelias ilgąsias plunksnas tiesiog pleistriuku prie kūnelio priklijuočiau ir jos palaikytų sparną?
Nelabai aš noriu kirmėlėdžio draugelio su visam. Mielas jis ir balselis labai simpatiškas, bet aš mieliau mėgaučiausi juo kieme beskraidančiu.
Kaip manot ar yra šansų, kad sparnas sugis laikant jį nesutvarstytą? Galėčiau bandyt vėl prie šono jį pritvarstyt, bet labai sunku kai paukščiukas toks mažas. O be to praeitą kartą po to jis tik virto ant šono ir net nemanė lesti ar naudotis savomis kojomis. Et... Įsigijau galvosūkį. Man baisu, kad tas sparnas neapmirtų, nesugytų kreivai ar dar kas.
O gal suveiktų jei kelias ilgąsias plunksnas tiesiog pleistriuku prie kūnelio priklijuočiau ir jos palaikytų sparną?
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių