Kelionės
Mano brangusis tai grįžo iš Pietų Afrikos (mane buvo palikęs niūrioje Lietuvoje), tai įdėsiu keletą nuotraukėlių susipažinti su Afrikos r.
Čia Johanesburgas, visiškai užimtas juodukų, o kažkada buvo gražus tvarkingas miestelis, bet baltieji išsikraustė, o juodukai nesugeba susitvarkyti. Miestas vienas šiukšlynas, baltieji ir beje turtingesni juodukai, važinėja tik mašinomis, gyvena namuose apsitvėrę elektrinėmis, spygliuotomis vielomis, į gatvę tik dienos metu.
Čia juodukų namai, vyriausybė siūlo jiems butus, bet jiems nereikia, nes ten reiktų mokėti komunalinius mokesčius, o čia nieko nereikia
Na, dabar prie gražesnių vaizdų
Miestas žydi
O čia Afrikos dirvožemis, labai derlingas, nors man atrodo kaip koks molis
Čia Johanesburgas, visiškai užimtas juodukų, o kažkada buvo gražus tvarkingas miestelis, bet baltieji išsikraustė, o juodukai nesugeba susitvarkyti. Miestas vienas šiukšlynas, baltieji ir beje turtingesni juodukai, važinėja tik mašinomis, gyvena namuose apsitvėrę elektrinėmis, spygliuotomis vielomis, į gatvę tik dienos metu.
Čia juodukų namai, vyriausybė siūlo jiems butus, bet jiems nereikia, nes ten reiktų mokėti komunalinius mokesčius, o čia nieko nereikia
Na, dabar prie gražesnių vaizdų
Miestas žydi
O čia Afrikos dirvožemis, labai derlingas, nors man atrodo kaip koks molis
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Na, tęsiu toliau.
Čia liūtų karalystė.
Mažyliai 3-4 savaičių, kuriuos dar galima myluoti
Na, šitus jau geriau tik paglostyti, maždaug iki 3- 4 mėnesių galima dar pabendrauti visiems
Na, o su šita mergyte, tai geriau jau per atstumą
O šitų padarėlių, tai iš vis geriau nesutikti
Safaris po Afrikos savaną vyksta atvirais džipais, bet žmogui išlipti iš mašinos negalima, nes gyvūnai pripratę matyti mašinas ir jų nepuola, beje lydi du taip vadinami reindžeriai, kurie yra specialiai praėję apmokynus apie laukinių gyvūnų psihiką ir galimą pavojų.
Čia liūtų karalystė.
Mažyliai 3-4 savaičių, kuriuos dar galima myluoti
Na, šitus jau geriau tik paglostyti, maždaug iki 3- 4 mėnesių galima dar pabendrauti visiems
Na, o su šita mergyte, tai geriau jau per atstumą
O šitų padarėlių, tai iš vis geriau nesutikti
Safaris po Afrikos savaną vyksta atvirais džipais, bet žmogui išlipti iš mašinos negalima, nes gyvūnai pripratę matyti mašinas ir jų nepuola, beje lydi du taip vadinami reindžeriai, kurie yra specialiai praėję apmokynus apie laukinių gyvūnų psihiką ir galimą pavojų.
-
Labai įspudinga. Nors ir šiukšlynų Afrikoj pilna, bet nereikia žiūrėti į juos ir nematysim. Gamta ir žvėrys laisvai vaikštantys-tai taip natūralu ir gražu. Šį rudenį su šeima Tunise buvom, tai labai patiko ten zoosodas. Didelis toks ir gyvūnai laisvai vaikšto (daug erdvės turi), bet aišku su safariu po Afrikos savaną tai nepalyginsi
-
Rita - Pranešimai: 434
Tęsiu toliau
Piešiniai ant uolų, jie labai labai seni;
O čia katalikų bažnyčia. Beje žmonės eina į bažnyčią tik baltai apsirengę
Čia senųjų Afrikos gyventojų kaimelis, namai tik apvalūs, kad apsisaugoti nuo priešų "priešas visada tūno užkampo"
Tokį afrikiečiai mato mėnulį, truputi pasviręs, ar ne
Šitie svečiai labiuasiai nepageidaujami viešbutyje, nes gali išnešti viską, net ir vaikus, todėl prašoma nepalikti langų atvirų, o sutikus bedžionę ar babuiną, maistą mesti iš rankų, nes jie puola tik dėl maisto ir beje yra visai nedraugiški:
O šiti padarėliai, kurie kabojo kambaryje ant lubų buvo labai mieli
O šitas nelabai mielas, paguoda tik kad ne pats nuodingiausias
Piešiniai ant uolų, jie labai labai seni;
O čia katalikų bažnyčia. Beje žmonės eina į bažnyčią tik baltai apsirengę
Čia senųjų Afrikos gyventojų kaimelis, namai tik apvalūs, kad apsisaugoti nuo priešų "priešas visada tūno užkampo"
Tokį afrikiečiai mato mėnulį, truputi pasviręs, ar ne
Šitie svečiai labiuasiai nepageidaujami viešbutyje, nes gali išnešti viską, net ir vaikus, todėl prašoma nepalikti langų atvirų, o sutikus bedžionę ar babuiną, maistą mesti iš rankų, nes jie puola tik dėl maisto ir beje yra visai nedraugiški:
O šiti padarėliai, kurie kabojo kambaryje ant lubų buvo labai mieli
O šitas nelabai mielas, paguoda tik kad ne pats nuodingiausias
-
Oho, fantastika, o krokodilas koks patenkintas atrodo ten pievutėje, šypso sau į ūsą Aš ir labai norėčiau į Afriką kada nuvykti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Na, dar keletas minčių.
Aišku mano vyras vyno mėgėjas, tai apsilankymas KWV gamyklole jam labai patiko
O taip laikomas vynas pilstomas į tetrapakus, tai turbūt daugiau nepirksiu
Čia Atlanto vandenyno dugnas, moliuskų mėgėjams, valgyt pirkti nereikėtų.
Beje Keiptaunas patiko labiausiai, vyras sakė jei dar važiuotų tai tik į šitą miestą
Ir Afrikos pingvinai, meilučiai
Ir jūrų ruonių kolonija
P.S. Papūgiukus gal įdėsiu prie paukštukų gamtoje, nes visgi jie gamtoje, o augaliukų mylėtojam augaliukų, prie augaliukų.
Aišku mano vyras vyno mėgėjas, tai apsilankymas KWV gamyklole jam labai patiko
O taip laikomas vynas pilstomas į tetrapakus, tai turbūt daugiau nepirksiu
Čia Atlanto vandenyno dugnas, moliuskų mėgėjams, valgyt pirkti nereikėtų.
Beje Keiptaunas patiko labiausiai, vyras sakė jei dar važiuotų tai tik į šitą miestą
Ir Afrikos pingvinai, meilučiai
Ir jūrų ruonių kolonija
P.S. Papūgiukus gal įdėsiu prie paukštukų gamtoje, nes visgi jie gamtoje, o augaliukų mylėtojam augaliukų, prie augaliukų.
-
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Tokį mėnulį ir aš mačiau prieš dvejus metus, kada su vyru atostogavome Šarm el šeihe. Man mėnulis tada atrodė kaip iš pasakos, toks besišypsantis.
-
Rita - Pranešimai: 434
Mane Afrika žavi savo gamta, ir kada nors ten tikrai važiuosim. Nepatinka man šiukšlynai, bet nuo tokios laukinės gamtos kaifuoju
-
Nenuorama - Pranešimai: 635
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių