Kelionės
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aš Lenkijoje tai tik Varšuvoj buvusi.... O kodėl pilis Magdeburgo vadinasi? Magdegurgas juk tolėliau...
-
Enė - Pranešimai: 281
Vat neseniai grįžau iš Portugalijos, kur teko pamatyti bulių kovas. Iškart perspėju, kad tai ne tas pats, kaip ispaniška korida, čia kraujo mažiau, prieš bulių kovoja raitelis su žirgu, buliaus ragai patrumpinti ir uždengti specialiomis apsaugomis ir pats bulius areną palieka gyvas bei santykinai sveikas.
Bet didžiausią įspūdį paliko bepročiai portugalai, kurie po to, kai raitelis palieka areną, sugauna bulių plikomis rankomis
Manoma, kad ši procedūra yra labai senos kilmės, galbūt net susijusi su aukojimo ritualais.
Tai va, youtube radau tokį vaizdelį
http://www.youtube.com/watch?v=ojPog_7B ... re=related
Beje, jei bulius kovojo garbingai, tai atsidėkojant į areną įleidžiamas būrys karvių, kurios draugiškai išsiveda jį laukan...
Bet didžiausią įspūdį paliko bepročiai portugalai, kurie po to, kai raitelis palieka areną, sugauna bulių plikomis rankomis
Manoma, kad ši procedūra yra labai senos kilmės, galbūt net susijusi su aukojimo ritualais.
Tai va, youtube radau tokį vaizdelį
http://www.youtube.com/watch?v=ojPog_7B ... re=related
Beje, jei bulius kovojo garbingai, tai atsidėkojant į areną įleidžiamas būrys karvių, kurios draugiškai išsiveda jį laukan...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
Buvau Ribatejo regione, valanda traukiniu nuo Lisabonos. Ten gyvenau pas draugus, kurie laiko ir treniruoja žirgus Pats regionas daugiau lygumų kraštas su upe Tejo (platesne už Nemuną), tai ten daugiausia auginamos vynuogės, daržovės, žirgai ir buliai. Daug mažų gražių miestelių.
Dar esu buvusi Porto, labai patiko. Aišku, Lisabonoje ir mažuose miesteliuose prie Lisabonos, vandenyno pakrantėje. Labai gražu.
Man ir nerealiai ten patinka, žmonės labai draugiški...
Dar esu buvusi Porto, labai patiko. Aišku, Lisabonoje ir mažuose miesteliuose prie Lisabonos, vandenyno pakrantėje. Labai gražu.
Man ir nerealiai ten patinka, žmonės labai draugiški...
-
DoDo - Pranešimai: 1039
- Prikabinti failai
-
- Jalta
- Krymas 051.jpg (51.92 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Kryme labai daug visur laisvai vaikstanchiu katinu ir shunu :)
- Krymas 052.jpg (54.86 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Krymas 072.jpg (31.41 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- aipetri.jpg (47.03 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- chameleonas.jpg (27.54 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- isaipetrio.jpg (18.11 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Krymas 087.jpg (50.52 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Krymas 140.jpg (138.88 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Krymas 178.jpg (22.3 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
- Krymas 187.jpg (48.8 KiB) Peržiūrėta 2356 kartus(ų)
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių