Kelionės
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Epi, aš irgi buvau Tailande ir atrodo, kad toj pačioj krokodilų fermoj kaip ir Jūs nėjot krokodilienos valgyt?
Man tai kas labiausiai buvo įstrigę Tailande, tai jūra ir krabai keliauninkai.
Jūra atsitraukia labai ir vaikštai per tuos akmenis, maitini žuvytes... gražiai atrodė, o krabai keliauninkai tai tokie juokingi atrodo. Dėjom mažam broliukui (jam tada buvo 3 metai) ant rankos gražias kriauklytes, norėjom namo parsivešt, Paimam kriauklę, padedam jam ant rankos, paimam kitą padėt ir žiūrim, kad jau tos kriauklės kur padėjom nebėra. Sakom "kur padėjai?", o jis atsako "pabėgo... ", tai mes aišku sakom, kad neįmanoma, kad kriauklė bėgtų.. Po to nusinešėm pora kriauklių ant stalo, žiūrim, išlenda kojytės iš kriauklės ir varo link jūros..
Man tai kas labiausiai buvo įstrigę Tailande, tai jūra ir krabai keliauninkai.
Jūra atsitraukia labai ir vaikštai per tuos akmenis, maitini žuvytes... gražiai atrodė, o krabai keliauninkai tai tokie juokingi atrodo. Dėjom mažam broliukui (jam tada buvo 3 metai) ant rankos gražias kriauklytes, norėjom namo parsivešt, Paimam kriauklę, padedam jam ant rankos, paimam kitą padėt ir žiūrim, kad jau tos kriauklės kur padėjom nebėra. Sakom "kur padėjai?", o jis atsako "pabėgo... ", tai mes aišku sakom, kad neįmanoma, kad kriauklė bėgtų.. Po to nusinešėm pora kriauklių ant stalo, žiūrim, išlenda kojytės iš kriauklės ir varo link jūros..
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Įsivaizduoj su tom kriauklėm
O kaip ta jūra atsitraukia, tam tikru paros metu ar kaip, gi ne su kiekviena banga? Įdomu būtų pamatyti
O kaip ta jūra atsitraukia, tam tikru paros metu ar kaip, gi ne su kiekviena banga? Įdomu būtų pamatyti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Per atostogas Italijoje šiek tiek paekskursavau. Smagiausia tai buvo ekskursija į gamtos draustinį ir senovinį žvejų kaimelį. Paukštukus jau matėte, o čia vaizdai iš kelionės (laivu)
Kelio ženklai jūroje
Sutiktas žvejas
O čia jau vaizdai iš žvejų kaimelio
Čia jau išlipus į krantą, į kaimelio ir draustinio informacinė centrą, kuriame mus atplukdžiusio laivo kapitonas ne tik pasakojo, bet ir dainavo
Va, kiek paukštukų paveikslų prikabinėta ant sienų (čia dar ne visus nufotografavau)
O prieš plaukiant atgal, kapitonas dar ir pagrojo
O Sole Mio
Dar buvau kumpių darykloj - skanūs tie kumpiai labai
O čia prie tų kumpių gyvenantis šuo - toks nebadaujantis atrodo
O čia jau kultūrinė vieta
Kelio ženklai jūroje
Sutiktas žvejas
O čia jau vaizdai iš žvejų kaimelio
Čia jau išlipus į krantą, į kaimelio ir draustinio informacinė centrą, kuriame mus atplukdžiusio laivo kapitonas ne tik pasakojo, bet ir dainavo
Va, kiek paukštukų paveikslų prikabinėta ant sienų (čia dar ne visus nufotografavau)
O prieš plaukiant atgal, kapitonas dar ir pagrojo
O Sole Mio
Dar buvau kumpių darykloj - skanūs tie kumpiai labai
O čia prie tų kumpių gyvenantis šuo - toks nebadaujantis atrodo
O čia jau kultūrinė vieta
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
oi,sailor,kaip grazu!!as ir tik po atostogu grizus,tai toookia nostalgija,ui,net i darba nesinori...
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Man kai į darbą nereikia (ūkyje darbų užtenka), tai nėra toks didelis nuotaikų skirtumas, nors atostogos tai smagios buvo su .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių