Kelionės
Ikeliu siek tiek Lisabonos, Portugalija. Ispudziai ivairiapusiski - yra graziu dalyku, susijusiu su istorija, Jeronimos vienuolynas su Vasco da Gama karstu, Belemo bokstas, Vasco da Gama tiltas, bet visumoj miestas labai purvinas, daug siuksliu, namu-vaiduokliu, kas miesto nepuosia. Daug pamisusiu zmoniu, valkatu, labai daug agresyviu juodaodziu ir narkotiku siulytoju (gal 10 kartu per diena galima sulaukti pasiulymo)... (:
-
meestee - Pranešimai: 598
- Augintiniai:
Dabar tik Irenos nuotraukų didžiąją dalį pamačiau, tas butas name tai geras Kažin ten ir gyvena, gal koks sargas
Povandeninis grožis tai pasaka, o kaip suprasti su laivu po vandeniu? Aš kažkaip įsivaizdavau, kad patys nardo labiau ten žmonės, nemaniau kad su laivais povandeniniais Apie viešbutį net nerašysiu, nes seilė ir taip jau ištįsus, servetėlių neužteks...
O va apie Lisaboną kokie įdomūs įspūdžiai, architektūros nerealios yra, bet kad tipo tiek valkatų ir ... Aišku kai taip šilta, bepigu valkatauti
Povandeninis grožis tai pasaka, o kaip suprasti su laivu po vandeniu? Aš kažkaip įsivaizdavau, kad patys nardo labiau ten žmonės, nemaniau kad su laivais povandeniniais Apie viešbutį net nerašysiu, nes seilė ir taip jau ištįsus, servetėlių neužteks...
O va apie Lisaboną kokie įdomūs įspūdžiai, architektūros nerealios yra, bet kad tipo tiek valkatų ir ... Aišku kai taip šilta, bepigu valkatauti
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
O aš tai Lisabonoj gal ne sezono metu buvau (spalio mėn.), tai neteko jokių valkatų ar juodaodžių sutikti. Užtat pats miestas labai patiko - o tai retai kada pasitaiko, nes aš gamtos mėgėja. Tiesa, pats apsilankymas buvo trumpokas, gal dėl to nespėjau susidurti su Meestee minimais nemalonumais.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: